KIU Kangatrüki Stuudio toob interjööri isikupära trükitud tekstiilidega

Ruukki Classic – ajatu teraskatus, mis sobib igale kodule ja stiilile

Kui teie kodu vajab värskendust või tunnete, et interjööris võiks olla mõni huvitav aktsent, kuid traditsiooniline renoveerimine tundub liiga aeganõudev ja kulukas, siis võib trükitud kangaste kasutamine olla suurepärane lahendus. Trükitud kangad pakuvad kiiret ja soodsat alternatiivi suurematele muudatustele, avades tee lõpututele loomingulistele lahendustele. Nii saab igaüks luua oma kodus isikupärase keskkonna, mis peegeldab täpselt omaniku maitset ja stiilitunnet.

Sisekujunduse värskendamine ei tähenda alati mööbliesemete vahetamist või seinte värvimist. Väikeste läbimõeldud detailidega on võimalik muuta ruumi olemust ning luua täiesti uus atmosfäär.

Kõik algab inspiratsioonist! Inspiratsiooniallikad võivad olla väga erinevad: isiklik mälestus, armastatud kunstitöö või mõni möödunud aegade ese, see võib olla muster vanaema vanalt kleidilt või vana foto, mis kutsub esile sooje tundeid ja mälestusi. Need väiksed detailid võivad saada uue elu läbi trükitud kangaste, mis toovad teie interjööri uusi mustreid, värve ja tekstuure. Kujutlege, kuidas ajalooline muster või ikooniline foto saab modernsema tõlgenduse ja kuidas see muutub uueks kandvaks elemendiks teie kodus.

Näiteks võib tuua kunstnik Ilme Rätsepa loomingu, kus vana ja uus kohtuvad, luues midagi täiesti erakordset. Tema originaalpiltidest inspireeritud trükifailid kujutavad endast silda mineviku ja tänapäeva vahel, äratades vanad mustrid ja motiivid taas ellu uues ja värskes võtmes, andes nii igale tootele uue tähenduse ja isikupära - olgu selleks siis toolid, lambid, kardinad või dekoratiivpadjad.

Meie projekti käigus anti trükitud kangaste abil uus elu vanadele toolidele ja lambikuplitele. Varem vanad ja väsinud toolid said värsked kattekangad ja täiesti uue ilme. Samamoodi ärkasid ellu vanad lambikuplid. Kuid see oli alles algus – sama mustri ja stiiliga valmistati juurde kardinad, padjad, laudlinad, linikud ja isegi piknikutekk. Nii sündis kogu interjöörile terviklik ja sidus ilme, kus iga detail täiendab teist, luues harmoonilise terviku.

Trükitud kangaste kasutamine ei ole mitte ainult kiire ja taskukohane lahendus, vaid ka tõhus viis, kuidas oma kodus muutusi saavutada väikeste detailidega. Nii on võimalik uus elu sisse puhuda isegi neile esemetele, mida varem oleks ehk peetud vanamoodsaks või väsinuks. See annab teile võimaluse lihtsalt väljendada oma loomingulisust ning muuta kodu isikupärasemaks. Trükitud kangaste kasutamine on praktiline - kangaid on lihtne hooldada, neid saab vahetada vastavalt hooajale või meeleolule ning nad lisavad kodu sisekujundusele pehmust ja soojust. Trükitud kangastega saab igaüks muuta oma eluruumi, ilma et oleks vaja mahukaid ümberkorraldusi või kulukaid projekte.

Kokkuvõtteks - kangale trükkimise teenus võimaldab luua ainulaadseid tervikinterjööre kiirelt ja lihtsate vahenditega. Teostame ainult trükki (ka kliendi enda kangale) või valmistame tooted otsast lõpuni. Aitame kujunduste väljatöötamisel ja trükifailide valmistamisel, samuti mustrite paigutamisel toodetele. Trükitud kangad on suureks abiks mööblirestauraatoritele, sest tänapäevaste digilahenduste abil on võimalik trükkida ka vanade kangaste autentsed koopiad. Erilahendused ja toodetele täpselt kohaldatud mustrid võimaldavad luua unikaalseid lahendusi vastavalt kliendi soovidele ning tagavad, et iga tellimus vastab täpselt kliendi nõudmistele ja ootustele.

KIU Stuudio (Lipuvabrik OÜ tütarettevõte) tegemistega saab lähemalt tutvuda veebilehel kiu.ee. Hoia silma peal ka nende Facebooki kontol @KIU Kangatrüki Stuudio

Tekst/kujundus: kiu.ee | Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kiu.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.