Retsept | Tatrajahust gluteenivabad piparkoogid ehk Kai piparkoogid

Koostis:
200 g Pajumäe talu mahevõid
2 dl tumedat roosiirupit (kasutasin SEDA DanSukkeri suhkruroosiirupit)
2 sl piparkoogimaitseainet
2 muna
400 g Tõrvaaugu mahetalu toortatrajahu
100 g mandlijahu
2 sl toorkakaod
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
Valmistamine:
Retsept on iseenesest lihtne ja valmistuskäik sa...
200 g Pajumäe talu mahevõid
2 dl tumedat roosiirupit (kasutasin SEDA DanSukkeri suhkruroosiirupit)
2 sl piparkoogimaitseainet
2 muna
400 g Tõrvaaugu mahetalu toortatrajahu
100 g mandlijahu
2 sl toorkakaod
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
Valmistamine:
Retsept on iseenesest lihtne ja valmistuskäik sa...
See artikkel on saadaval ainult tasulise paketiga liitunutele. Ligipääsuks vali sobiv pakett allpool.
Oled juba tellija? Logi sisse
TASULISED PAKETID
Kogu meie tasulisele sisule ligipääsuks palun vali üks allolevatest pakettidest. Pärast tellimuse sooritamist uueneb pakett automaatselt tellimuse perioodi lõppedes. Soovi korral saad oma tellimuse igal ajal tühistada.