Retsept | Pistaatsiapähkli pallid

Koostis:
1,5 dl kooritud pistaatsiapähkleid
1 dl mandleid
2 dl tuhksuhkrut
u 2 spl külma vett
Kaunistuseks 50 g tumedat šokolaadi
Valmistamine:
Alustuseks võta kooritud pistaatsiapähklid ja mandlid ning purusta need hoolikalt, ent hoia meeles, et pähklid ei tohiks muutuda liiga peeneks pulbriks – neid peaks jääma tunda ka tekstuuris. Selliselt saad luua mass...
See artikkel on saadaval ainult tasulise paketiga liitunutele. Ligipääsuks vali sobiv pakett allpool.
Oled juba tellija? Logi sisse
TASULISED PAKETID
Kogu meie tasulisele sisule ligipääsuks palun vali üks allolevatest pakettidest. Pärast tellimuse sooritamist uueneb pakett automaatselt tellimuse perioodi lõppedes. Soovi korral saad oma tellimuse igal ajal tühistada.