Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
See retsept ühendab rikkaliku või ja suhkru koos krõbedate mandlite või sarapuupähklite ning magusate rosinate peenelt tasakaalustatud maitsega, luues kerge ja õhulise maiuse, mis sobib suurepäraselt kohvi või tee kõrvale nautimiseks. Täiuslikult vahustatud munavalged tagavad küpsistele õhulise tekstuuri, samas kui hoolikalt valitud koostisosad lisavad rikkalikkust ja sügavust igale ampsule.
Koostis:
300 g toasooja võid
400 g suhkrut
5 spl kooritud ja peeneks hakitud mandleid või sarapuupähkleid
8 spl pestud, kuivatatud ja peeneks hakitud rosinaid
300 g nisujahu
8 munavalget
Valmistamine:
Peenesta pähklid ja rosinad hoolikalt väikesteks tükkideks, et need seguneksid taignaga ühtlaselt ja annaksid küpsistele meeldiva tekstuuri. Võta toasoe pehme või ja vahusta see koos suhkruga, kuni segu on hele ja kohev. Lisa saadud massile peeneks hakitud pähklid ja rosinad ning sõelu juurde jahu, segades kõik ühtlaseks taignaks.
Vahusta munavalged eraldi kausis tugevaks, läikivaks vahuks. Selle saavutamiseks veendu, et kauss ja vispel oleksid puhtad ja kuivad, sest vähimgi rasv võib takistada munavalgete korralikku vahustumist. Lisa vahustatud munavalged tainale kahes osas, õrnalt spaatliga alt üles tõstes, et õhk säiliks tainas ja küpsised jääksid kerged ning õhulised.
Ahjuplaadi ettevalmistamisel jäta küpsetuspaber kasutamata, kuna see võib takistada küpsistel soovitud krõbeduse saavutamist. Selle asemel määri ahjuplaat heldelt võiga, et küpsised ei kleepuks ja saaksid ilusti küpseks. Kasutades teelusikat, tõsta ahjuplaadile poole teelusika suurused taignaportsud või kasuta väikese avaga kondiitripritsi, et pritsida taignast ühtlased portsjonid. Jäta portsude vahele piisavalt ruumi, kuna küpsised laienevad küpsetamise ajal märkimisväärselt.
Küpseta küpsiseid eelkuumutatud 175-kraadises ahjus umbes 9 minutit, kuni nad omandavad kuldse jume ja on äärest krõbedad, kuid keskelt veel veidi pehmed. Jälgi küpsetamise ajal hoolikalt, sest küpsised võivad kiiresti pruunistuda. Serveeri neid jahtunult, nautides nende krõbedat tekstuuri ja rikkalikku maitset.