Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Sa seisad köögis, silmad säramas ja põsed kergelt roosad ootusest. Oled otsustanud valmistada midagi erilist - maitsvat biskviidirulli, mis paneks nii sinu kui ka su lähedaste maitsemeeled tantsima. Esimese asjana süütad ahju ja sead selle 200 kraadi järgi soojenema. Ahi hakkab tasapisi soojenema ja sa tunned, kuidas köök täitub mõnusa sooja õhuga. Nüüd on aeg asuda tööle.
Koostis
Rull
4 tk Muna
1 dl nisujahu
1 dl kartulijahu
2 dl suhkur
1 tl Küpsetuspulber
Täidis
400 g kohupiimapasta
2 dl ( 1 pakk) vahukoor
0.5 dl suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
3 kuni 5 dl Vaarikas
Valmistamine
Võtad suure kausi ja hakkad munadega pihta. Lööd munad kaussi ja hakkad neid suhkru lisamisega vahustama. Jälgid, kuidas munad ja suhkur muutuvad kohevaks ja läikivaks seguks. See on hetk, kus sinu köök täitub kergelt magusa lõhnaga, mis lubab midagi tõeliselt head. Kui munasegu on valmis, sõelud sinna hulka eelnevalt segatud kuivained - jahu, kakaopulbri ja küpsetuspulbri. Segad neid õrnalt, püüdes hoida taina õhulisust ja kergust. Taina tekstuur muutub siidiseks ja ühtlaseks, ning sa tunned, et see on valmis järgmise sammu jaoks.
Küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile määritud tainas näeb välja täiuslik. Silud seda ühtlaseks kihiks ja asetad ahju, kus see küpseb 10 minutit. Need 10 minutit ootamist tunduvad pikad, kuid tead, et tulemuseks on imeliselt kuldne ja õrn biskviit. Kui biskviit on valmis, kummutad selle teisele küpsetuspaberile, mis on kergelt suhkruga kaetud. Koorid ahjus olnud paberi ettevaatlikult maha, olles hoolas, et mitte vigastada biskviidi õrna pinda. Siis keerad biskviidi koos uue paberiga rulli ja jätad jahtuma. Sa tead, et see jahtumine on vajalik, et biskviit oleks hiljem täiuslikult vormitav. Kuni biskviit jahtub, valmistad täidise. Vahustad koore koos suhkruga, kuni see muutub kreemjaks ja tugevaks vahuks. Lisad kohupiima, mis annab segule kerge hapukuse, ning segad hulka värsked vaarikad. Täidise valmistamine on justkui loominguline protsess, kus igal koostisosal on oma roll. Kui biskviit on piisavalt jahtunud, määrid täidise heldelt selle peale. Kasutad küpsetuspaberit, et rullida biskviit täiuslikuks rulliks. Keerad rulli paberisse ja asetad külmikusse, et lasta sellel maitsestuda. Need 15-30 minutit ootamist on viimane etapp, kus kõik maitsed segunevad ja täidavad sinu koogi imelisusega. Lõpuks on sinu meisterdatud biskviidirull valmis. See on magus ja kerge maiuspala, mis on täis armastust ja hoolt, ideaalne nautimiseks koos pere ja sõpradega. Sa tunned uhkust ja rõõmu, et oled loonud midagi nii erilist ja maitsvat.