Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Kui oled tõeline šokolaadisõber ja hindad magusaid küpsiseid, mis pakatavad sügavast ja rikkalikust šokolaadimaitsest, siis kihiline šokolaadiküpsis on midagi, mida sa lihtsalt pead kogema. See küpsis on nagu unistus – iga hammustus toob esile uue maitsenüansi, kus õrnalt sulav šokolaadikiht kohtab krõbedat küpsisepõhja, luues täiusliku harmoonia.
Koostis:
Küpsisekihid:
500 g võid
500 g suhkrut
500 g nisujahu
8 muna
Vahele:
600 g veidi hapukat moosi
Šokolaadiglasuur:
350 g šokolaadi
Valmistamine:
Alusta sellega, et võtad toasooja või ja asud seda ettevaatlikult vahustama, kuni see muutub siidiseks ja pehmeks. See protsess nõuab kannatlikkust, et saavutada tõeliselt õhuline ja kreemjas konsistents, mis on oluline taina õige tekstuuri saavutamiseks. Kui või on korralikult vahustatud, pane see hetkeks kõrvale.
Seejärel võta munad ja suhkur, ning alusta nende vahustamist. Tee seda, kuni segu muutub kohevaks ja helendavaks massiks, millel on kerge ja õhuline tekstuur. See võtab aega, kuid just see kohevus annab küpsisepõhjale erilise õrnuse ja õhulisuse. Munasegu peaks olema peaaegu kahekordistunud ja selline, et selle pinnale jäävad kergeid jälgi.
Nüüd alusta munamassi ja või-jahu segu ühendamist. Lisa muna-suhkru segu väikeste osade kaupa, segades iga kord hoolikalt, et kõik koostisosad seguneksid ühtlaseks massiks. Jätka segamist, kuni saad vedelapoolse, sametise taina, mis on ühtlane ja ilma tükkideta.
Kui tainas on valmis, jaga see kolmeks võrdseks osaks. Võta küpsetuspaberid ja määri igale paberile üks osa tainast õhukese kihina. Püüa jaotada tainas ühtlaselt, et küpsisepõhjad küpseksid kõik ühesuguseks ja saaksid sama kuldse tooni.
Küpseta tainapõhjasid eelkuumutatud 200-kraadises ahjus, kuni need muutuvad kaunilt kuldseks. Jälgi hoolikalt, et need ei pruunistuks liialt, sest õrnalt kuldne toon annab aimu, et küpsisepõhjadel on saavutatud täiuslik küpsus ja krõbedus.
Kui kõik kolm küpsisepõhja on jahtunud, alusta nende ühendamist. Määri esimesele põhjale õhuke kiht meelepärast keedist, seejärel aseta peale teine põhi, määri ka sellele keedist ning lõpuks kata kolmas põhi. Pealmisele kihile kanna hoolikalt šokolaadiglasuur, mis annab magusale kihilisele küpsetisele viimase viimistluse ja kauni läike. Lase glasuuril tahkuda, et see kataks küpsetist ühtlaselt ja lisaks selle maitsele mõnusa šokolaadise nüansi.
Lõpuks on valmis elegantne ja maitsev kihiline kook, mille valmistamisel on pööratud tähelepanu igale detailile, et saavutada täiuslik maitse ja välimus.