Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Kui sa hindad värskust, kasuta kindlasti värskeid maasikaid – nende mahlasus ja lõhn annavad magustoidule veelgi erilisema noodi. Tee selle retsepti järgi magustoit ning naudi koos lähedastega!
Koostis:
0,5 liitrit maasikajogurtit
250 grammi 20% hapukoort
50 grammi želatiini
300 grammi külmutatud maasikaid (võimaluse korral kasuta värskeid maasikaid)
1 banaan
50 grammi suhkrut
Valmistamine:
Želatiinimassi valmistamine algab sellest, et võtad kausikese ja täidad selle külma veega. Sellesse vette puistad ettevaatlikult želatiinipulbri, lastes sel aeglaselt ja rahulikult paisuda. See protsess on oluline, kuna külm vesi võimaldab želatiinil ühtlaselt niiskust imada, muutes selle hilisemaks kasutamiseks täiuslikuks. Anna sellele mõni minut, et želatiin saaks oma täismahu saavutada.
Kui želatiin on paisunud, on aeg viia see järgmisse faasi – lahustamine. Selleks täida teine kauss tulise veega ja aseta želatiiniga kauss sellesse, luues justkui vesivanni efekti. Vesi ei tohiks olla keev, vaid piisavalt kuum, et aidata želatiinil õrnalt ja ühtlaselt sulada. See faas on äärmiselt oluline, kuna kuum vesi sulatab želatiini, muutes selle siidiseks ja vedelaks, vältides tükikeste tekkimist jogurtisegus.
Seejärel asume jogurtisegu ettevalmistamise juurde. Võta suur kauss ja sega selles hoolikalt kokku kreemjas jogurt ja hapukoor, luues pehme ja kohev segu. Kui eelistad magusamat maitset, lisa segusse veidi suhkrut, ent jälgi, et magusus ei mataks jogurti ja hapukoore delikaatseid maitseid. Järgmiseks tuleb oluline samm – želatiini lisamine jogurtisegusse. Tee seda aeglaselt ja ettevaatlikult, niristades leige želatiinilahuse õhukese joana jogurti-hapukoore segu sisse, samal ajal pidevalt segades. Nii tagad, et želatiin jaotub segus ühtlaselt, luues täiusliku tekstuuri.
Nüüd on aeg koostisosad omavahel kokku viia ja vormida nendest kaunis magustoit. Võta valitud serveerimiskausid ja täida need värskete maasikatega. Maasikate magusus ja kergus loovad täiusliku aluse jogurtisegule. Kui kausid on marju täis, vala ettevaatlikult peale valmistatud jogurtisegu, jälgides, et segu kataks maasikad ühtlaselt ja voolaks ilusti kausi servadesse.
Viimane lihv sellele maitseelamusele on banaaniviiludega. Viiluta banaan õhukesteks viiludeks ja aseta need hoolikalt jogurtisegu peale. Banaaniviilud mitte ainult ei lisa magusust ja tekstuurilist kontrasti, vaid toovad esile ka kauni värvide mängu, muutes magustoidu visuaalselt ahvatlevaks.
Kui kõik sammud on tehtud, jäta magustoit mõneks ajaks külma, et see saaks täielikult taheneda ja kõik maitsed omavahel sulanduda. Serveeri külmalt ja naudi selle kauni magustoidu maitsete harmooniat!