Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Prantsuse köögis on õunakookidel eriline koht ja neid valmistatakse sageli erinevates piirkondlikes variatsioonides. Õunad olid ja on endiselt Prantsusmaal üks populaarsemaid vilju, kuna neid on lihtne kasvatada ja nad sobivad suurepäraselt magustoitudesse, kus need toovad esile oma loomuliku magususe ja happesuse.
Koostis:
Põhi:
125 g toasooja võid
1,5 dl tuhksuhkrut
1 muna
2 dl jahu
noaotsaga soola
Kate:
õhukesi õunaviile (valge klaar), nii et terve koogipind saab kaetud ühekordse kihiga.
3 munakollast
1 dl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
Valmistamine:
Esmalt vahusta pehme või koos tuhksuhkruga, kuni saad kerge ja õhulise segu. Seejärel lisa muna ja vahusta segu ühtlaseks. Lisa noaotsaga soola ja sõelu juurde jahu. Sega kõik hoolikalt, kuni tainas on ühtlane. Paki tainas toidukilesse ja aseta see vähemalt kaheks tunniks külmkappi tahenema. Külmkapis seismine muudab taina lihtsamini töödeldavaks ja annab sellele parema tekstuuri.
Kui tainas on piisavalt tahenenud, kata lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Seejärel laota tainas vormi põhja, kasutades selleks lusikat, kuna tainas on pehme ja veidi kleepuv. Vajuta tainas ühtlaselt vormi põhja, nii et see katab kogu pinna. Eelküpseta põhja 175 kraadi juures umbes 10 minutit, kuni see muutub kergelt kuldseks.
Samal ajal, kui põhi eelküpsetub, valmista kate. Koori ja viiluta õunad õhukesteks viiludeks, kasutades eelistatavalt valget klaarõuna, mis oma mahlasuse ja happesusega täiustab kooki. Munakollased vahusta suhkruga heledaks ja kohevaks, seejärel lisa vaniljesuhkur.
Kui koogipõhi on eelküpsetatud, võta see ahjust välja ja kata ühtlaselt õunaviiludega. Õunad peaksid moodustama ühtlase kihi, mis katab kogu koogi pinna. Seejärel vala peale munakollaste ja suhkru segu, mis loob küpsetamisel kauni ja maitsva pealiskihi.
Küpseta kooki 175 kraadi juures veel 40-50 minutit, kuni pealiskate on kenasti hüübinud ja omandanud kuldse jume. Lase koogil veidi jahtuda, et maitsed saaksid ühtlustuda ja kook oleks kergemini lõigatav. Serveeri kooki toatemperatuuril, nautides iga suutäit sellest mahlasest ja maitseküllasest küpsetisest.