Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
1 l maasikajogurtit
500 g maasikaid
2 pakki küpsiseid
50g võid
12 želatiinilehte
Pistaatsiapähkel (kaunistuseks ja maitseks)
Valmistamine:
Selle maitsva maasikatordi valmistamine algab küpsisepõhjast. Võta kaks pakki küpsiseid ja purusta need peeneks. Seejärel sulata 50 grammi võid ja sega küpsisepuruga, et saada ühtlane mass. Suru see segu ühtlaselt koogivormi põhjale, kasutades klaasi põhja või spaatlit, et moodustada kindel ja kompaktne küpsisekiht. Kui põhi on valmis, aseta see hetkeks kõrvale.
Järgmiseks tükelda 500 grammi värskeid maasikaid väikesteks tükkideks. Värsked maasikad annavad tordile erksa maitse ja kauni värvuse. Sega tükeldatud maasikad ühe liitri maasikajogurtiga, kasutades suurt kaussi, et kõik koostisosad ühtlaselt jaotuksid. Samal ajal valmista ette želatiin: leota 12 želatiinilehte külmas vees, kuni need muutuvad pehmeks. Seejärel pigista liigvesi välja ja lahusta želatiin soojas vedelikus, jälgides, et see korralikult sulaks. Kui želatiin on lahustunud, nirista see peene joana maasika-jogurtisegu hulka, pidevalt segades, et saavutada ühtlane tekstuur. Kui segu on valmis, vala see ettevaatlikult küpsisepõhjale, püüdes vältida küpsisepuru segunemist täidisega. Tordi konsistentsi saavutamiseks aseta koogivorm külmikusse ja lase tordil tarduda vähemalt neli tundi. Enne serveerimist võib tordi kaunistada värskete maasikate ja peeneks hakitud pistaatsiapähklitega, mis lisavad maitset ja visuaalset efekti. Krõmpsuvad pistaatsiapähklid loovad mõnusa kontrasti pehmele maasikatäidisele ja annavad tordile viimase lihvi.