Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis:
500 g värskeid porgandeid
2 spl võid
2 spl pruuni suhkrut
1/2 tl soola
1/2 tl musta pipart
1 tl värsket või kuivatatud tüümiani (valikuline)
1/2 dl vett
Klasuurimiseks:
2 spl mett või siirupit
1 spl sidrunimahla
1/2 tl vaniljeekstrakti (valikuline)
Valmistamine:
Koori porgandid ja lõika need soovitud suuruseks. Üks võimalus on lõigata need pikuti neljaks, et nad oleksid kaunid ja kergesti söödavad. Pane porgandid suure potti ja lisa vesi. Keeda porgandeid umbes 5-7 minutit, kuni need on veidi pehmed, kuid siiski krõbedad. Tühjenda vesi ja jäta porgandid kõrvale. Kuumuta pannil või, kuni see sulab, seejärel lisa pruuni suhkru, soola ja pipra segu. Kui suhkur on sulanud ja segu on ühtlane, lisa keedetud porgandid pannile. Sega porgandeid pannil, kuni need on ühtlaselt kaetud klaasi segu. Lisa vesi ja lase segu keema tõusta. Vähenda kuumust ja lase porgandid madalal kuumusel haududa, kuni klassuuri maht on vähenenud ja porgandid on kenasti glasuuri kaetud.
See võtab umbes 5-10 minutit. Kui porgandid on valmis, lisa mee, sidrunimahla ja vaniljeekstrakti. Sega hästi, et kõik komponendid saaksid omavahel seguneda. Serveeri klasuuritud porgandid soojalt, kaunista värske tüümianiga või muude roheliste ürtidega, kui soovid. Klasuuritud porgandid sobivad ideaalselt lisandiks erinevatele liharoogadele ja annavad lauale kauni värvi ning maitse. Naudi!
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.