Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis:
3 suurt porgandit (riivitud)
2 muna
150 g jahu
250 ml piima
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
1 tl suhkrut
1 tl kaneeli (soovi korral)
50 g sulatatud võid (või õli praadimiseks)
Maitse järgi natuke vanillisuhkrut (soovi korral)
Serveeri koos meega, jogurti või hapukoorega
Valmistamine:
Koori ja riivi porgandid peene riiviga. Võid kasutada ka köögikombaini, et protsessi kiirendada. Võta suur kauss ja sega omavahel munad, piim ja sulatatud või. Lisa riivitud porgandid ning sega hoolikalt läbi. Teises kausis sega jahu, küpsetuspulber, sool, suhkur ja kaneel. Kui soovid, lisa vanillisuhkur. Seejärel lisa need kuivained vedelasse segu ja sega, kuni saad ühtlase taina. Vajadusel lisa natuke piima, et saada paraja paksusega taigen. Kuumuta pann keskmisel kuumusel ja lisa veidi õli või võid. Vala tainast pannile väikeste kookide kujul. Küpseta mõlemalt poolt, kuni pannkoogid on kuldpruunid – tavaliselt 2-3 minutit kummaltki poolt. Porgandipannkooke saab serveerida mitut moodi – paku kõrvale mett, hapukoort, jogurtit või moosi.
Kui soovid magusamaid pannkooke, võid lisada rohkem suhkrut või kasutada veidi mett tainas. Kaneel lisab mõnusa soojuse, aga kui eelistad, võib kaneeli välja jätta või asendada muskaatpähkliga. Soovi korral lisa tainasse veidi riivitud ingverit, et anda pannkookidele vürtsikamat maitset. Need porgandipannkoogid sobivad hästi hommikusöögiks, lõunaks või isegi kergeks õhtusöögiks, pakkudes tervislikku ja maitsvat alternatiivi tavalistele pannkookidele.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.