Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
200g vähemalt 70% kakaosisaldusega tumedat šokolaadi
1,5 dl 35% rõõska koort
3 sl mett
3 sl pehmet võid
Kaunistamiseks: kakaopulbrit
Valmistamine:
Šokolaad tuleks esmalt murda väikesteks tükkideks, et sulamisprotsess toimuks ühtlaselt ja kiiremini. Kasuta selleks väikest keedunõud, mis sobib hästi madalal kuumusel töötlemiseks, kuna šokolaad kipub kõrgel kuumusel kergesti kõrbema. Šokolaaditükkide juurde lisa koor, mis aitab segu kreemisemaks muuta, ja lisa ka mesi, mis lisab mõnusalt magusat ja kergelt karamellist maitset. Kõik koostisosad tuleb kokku segada ning lasta madalal kuumusel ühtlaseks sulada, vältides segades liigset intensiivsust, et säilitada segu siidine tekstuur.
Kui segu on ilusti ühtlaseks massiks sulanud, lisa sinna ka tükike võid. Või lisamine annab segu konsistentsile rikkalikkust ja pehmust, muutes selle mõnusalt kreemjaks. Segamist tuleb jätkata, kuni kõik koostisosad on täielikult ühinenud, ning moodustunud on ühtlane, läikiv ja sametiselt sile mass. Kui segu on valmis, tuleb see valada sobivasse anumasse, mis on eelnevalt ette valmistatud. Anum tuleks tihedalt katta, esmalt kilega, et õhk ei pääseks massi, ja seejärel kaanega, mis aitab hoida segu stabiilses keskkonnas.
Anum tuleks jätta toatemperatuurile ja lasta šokolaadil taheneda vähemalt järgmise päevani. Selle aja jooksul muutub segu tihkemaks ja vormitavaks, kuid säilitab siiski oma pehme konsistentsi. Kui šokolaad on tahenenud, on aeg sellest pallikesi vormida. Selleks on hea kasutada kahte teelusikat, millega saab hõlpsasti väikseid portse šokolaadisegu võtta ja neid pallikesteks vormida. Seejärel tuleb pallikesed hoolikalt veeretada kakaopulbris, mis annab neile mõnusalt mõrkja katte ja lisab kontrasti magusale sisule. Kakaopulber tasakaalustab kogu maiuse maitset ja lisab tekstuuri. Kui pallid on veeretatud, on oluline lasta neil vähemalt tund aega külmkapis tarduda. Jahedas muutuvad pallid veelgi tihkemaks ning kakaopulber katab neid ühtlasemalt. Serveerimise hetkeks on šokolaadipallid saavutanud täiusliku konsistentsi – pehme sisu ja kergelt krõbe kate.