Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostisosad
Põhi
1 1/2 tassi kaera
1/2 tassi mandleid
5 spl kookosõli (sulatatud)
2 spl vahtrasiirupit
Jõhvikakiht
2 tassi jõhvikaid (värsked või külmutatud)
1 tass vett
1/4 tassi vahtrasiirupit
1 tl agarit
Valge šokolaadi kiht
⅔ tass kookospiima
¾ tassi kakaovõid
¼ tass vahtrasiirupit
Näpuotsatäis soola
4 spl valget šokolaadi
Valmistamine
Põhja jaoks lisage köögikombaini kaer ja mandlid. Mikserdage, kuni segu on purustatud, lisage vahtrasiirup ja kookosõli. Töötle niiskeks seguks. Suru tainas tugevalt vormi põhjale ja suru ka küljed üles. Küpseta temperatuuril 175 kraadi umbes 10-15 minutit, kuni koorik näib kuldpruun. Nüüd jahuta tordipõhi toatemperatuuril.
Lisage väikesesse potti jõhvikad, vesi ja vahtrasiirup. Hauta umbes 10-15 minutit madalal ja keskmisel kuumusel, kuni jõhvikad on lagunenud. Prusta saumikseriga jõhvikad püreeks ja lisage veidi vett, kui kaste on liiga paks. Lisage 1 tl agaragaripulbrit ja hautage veel 5 minutit madalal ja keskmisel kuumusel. Pange paariks minutiks jahtuma, valage tordipõhjale jõhvikamoos / kaste (pooleldi täis) ja laske veel 15 minutit külmkapis taheneda.
Nüüd valmista valge šokolaadikiht. Sulata väikeses potis madalal kuumusel valge šokolaad ja kakaovõi. Vala tordile valge šokolaadisegu ja lase umbes 2–3 tundi külmkapis taheneda. Kaunista jõhvikate ja valge šokolaadi laastudega ning serveeri kohe.
Hoidke jääke külmkapis kuni 3 päeva.