Retsept | Valge šokolaaditort jõhvikatega

Koostisosad
Põhi
1 1/2 tassi kaera
1/2 tassi mandleid
5 spl kookosõli (sulatatud)
2 spl vahtrasiirupit
Jõhvikakiht
2 tassi jõhvikaid (värsked või külmutatud)
1 tass vett
1/4 tassi vahtrasiirupit
1 tl agarit
Valge šokolaadi kiht
⅔ tass kookospiima
¾ tassi kakaovõid
¼ tass vahtrasiirupit
Näpuotsatäis soola
4 spl valget šokolaadi
Valmistamine
Põhja jao...
See artikkel on saadaval ainult tasulise paketiga liitunutele. Ligipääsuks vali sobiv pakett allpool.
Oled juba tellija? Logi sisse
TASULISED PAKETID
Kogu meie tasulisele sisule ligipääsuks palun vali üks allolevatest pakettidest. Pärast tellimuse sooritamist uueneb pakett automaatselt tellimuse perioodi lõppedes. Soovi korral saad oma tellimuse igal ajal tühistada.