Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Tainas:
2,5 dl piima, 25 g pärmi, 100 g suhkrut, 1 tl soola, 450 g jahu ja 100 g toasooja võid
Täidis:
100 g toasooja võid, 100 g suhkrut, 5 tl jahvatatud kaneeli
1 sl kaneeli-suhkrusegu (täidisele pealeraputamiseks)
Valmistamine:
Kuumuta piim käesoojaks. Hõõru pärm, suhkru ja soolaga ühtlaseks. Vala juurde piim. Sega kuni suhkur on lahustunud. Lisa segades juurde jahu ja seejärel pehme või. Sõtku seni, kuni tainas käte ja kausi küljest lahti lööb. Lase tainal soojas kohas rätiku all umbes 1 tund kerkida. Täidise valmistamiseks vahusta või suhkru ja kaneeliga. Rulli kerkinud tainas jahusel pinnal umbes 0,5 cm paksuseks ristkülikuks.
Määri peale võisegu ning raputa peale veel täiendavalt 1 sl kaneeli-suhkrusegu. Murra tainas pikuti pooleks ning lõika sellest välja 12 riba. Lõika ribadesse sälk nii, et ülemine ots jääks kinni. Keera tainaribad keerdu ning vormi neist pisikesed pätsid. Lase neil kerkida veel umbes 10 minutit ning seejärel küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit.