Jõulupärg nii tuppa kui õue

Jõulud terrassil

Jõulupärg, nii tuppa kui õue, on traditsioon, mis toob pered kokku ja loob soojuse ning läheduse. Vahel on tõeliselt tore midagi koos teha, ning kui muudate koostegemise oma peres igal jõuluajal tavaks, aitab see sidet veelgi sügavamaks muuta. Ühised hetked loovad mitte ainult sõbraliku õhkkonna, vaid ka üksteisemõistmise, mis jääb südamesse kauaks. Just need ühised tegevused toovad meelde toredad mälestused, mis kestavad terve elu.

Nüüd on aeg koos jõulupärga valmistada. Selle jaoks vajad ringi, mis toimib põhjana. Ringi saad teha kas traadist, puuokstest või penoplastist. Rõnga ümber saad valida okste tüübi, mis sind enim kõnetab: olgu need kuuse-, männi-, rosmariini-, kadaka- või eukalüptioksad. Okste kinnitamiseks kasuta peenikest traati või niiti, et need kindlalt põhja külge kinnitada.

Kui oled okstega rahule jäänud, saad lisada kaunid kaunistused: lehvid, männikäbid, kuusekäbid või säravad marjad. Inspiratsiooni kauni jõulupärja valmistamiseks leidub küllaga, olgu need siis klassikalised lahendused või sinu enda loodud detailid.

Leia oma lemmikud ja laske loovusel voolata! Koos loodud pärg toob koju mitte ainult jõuluhõngu, vaid ka südamesse soojust, mis ühendab pereliikmeid.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.