Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
200g kookoshelbeid
200g tumedat šokolaadi
1/2 purki magusat kondenspiima
2 tl suhkrut
1 tl maisitärklist
36g kookosõli
Valmistamine:
Alusta kookoshelveste, suhkru ja maisitärklise hoolikast segamisest, et kõik koostisosad omavahel ühtlaselt seguneksid. Sellise põhjaliku segamise eesmärk on tagada, et hilisemad lisandused ja lõpptulemus oleksid ühtlased ning tekstuur meeldivalt sile. Kui kõik kuivad ained on omavahel hästi läbi segatud ja tekkinud on ühtlane mass, lisa kondenspiim. Kondenspiim seob kuivained omavahel kokku ning annab segule magususe ja niiskuse, mis on kommide vormimiseks hädavajalik.
Seejärel sega massi nii kaua, kuni see hakkab tihkemaks muutuma. Segamise käigus toimub koostisosade omavaheline keemiline sidumine, mistõttu mass muutub paksemaks ja käsitletavamaks. Paksus ongi see, mida siinkohal vaja, kuna sellest hakkad hiljem vormima erinevaid kommikujusid. Järjepidev segamine on väga oluline, et mass saavutaks just sellise tiheduse ja püsivuse, mis laseks hiljem komme vormida ilma, et need lagunema hakkaksid. Kui mass on saavutanud õige konsistentsi, on aeg see külmikusse tahenema panna. Mass peaks jahedas seistes muutuma veelgi tugevamaks ja lihtsamini vormitavaks, seega lase tal piisavalt kaua jahedas olla, et kõik maitsed ja tekstuurid saaksid settida ja ühtlustuda.
Kuni mass külmkapis taheneb, saad keskenduda šokolaadikihi ettevalmistamisele. Võta oma šokolaad ja sulata see koos kookosõliga. Sulatamine toimub madalal kuumusel, et šokolaad jääks siidine ja ühtlane. Kookosõli lisamine muudab šokolaadikihi vedelamaks ja kergemini käsitletavaks, aidates samal ajal ka šokolaadil pärast tahenemist mõnusalt krõbeda tekstuuri saavutada. Jälgi, et šokolaad sulaks aeglaselt ja ühtlaselt, et vältida tükkide või kõrbenud maitsete tekkimist. Kui šokolaad on ühtlaselt sulanud ja mass külmkapis tahenenud, on aeg hakata komme vormima. Võta külmkapist mass ja kujunda sellest erinevaid kujusid, olgu need siis tavalised pallikesed, kuubikud või muud meelepärased vormid. Kujundamisel võid kasutada käsi või sobivaid tööriistu, mis aitavad massi täpselt soovitud kuju saada.
Kui kõik kommid on vormitud, jätkub protsess šokolaadikihiga. Kommide katmiseks tõsta need ükshaaval sulanud šokolaadisegusse. Kahvlid on suurepärased abivahendid, et kommi šokolaadi sisse kasta ja seejärel šokolaadisegusest välja tõsta. Jälgi, et iga komm oleks ühtlaselt šokolaadiga kaetud, kuna see lisab kommile nii maitset kui ka tekstuuri. Kui iga komm on šokolaadiga kaetud, aseta need hoolikalt küpsetuspaberile. See aitab vältida šokolaadi kleepumist pindadele ning tagab, et kommid säilitavad oma ideaalse kuju. Selleks, et küpsetuspaberil olevad kommid oleksid lihtsamini külmikusse tõstetavad, võid panna küpsetuspaberi alla taldriku või mõne muu sarnase lameda aluse. See muudab kogu kommide külmikusse tõstmise protsessi märksa lihtsamaks ja mugavamaks. Pane šokolaadiga kaetud kommid külmikusse veel üheks tunniks, et šokolaad saaks taheneda ja saavutada oma lõpliku kuju ja tekstuuri.