Koostis:
Baguette 1tk
Oliiviõli 2 spl
Head juustu väga õhukeseks viilutatud, 70g (aromaatne kõva juust)
Pooleks lõigatud kirsstomatid, umbes 12tk
Mustad oliivid (vastavalt soovile)
Küüslauk, õhukeselt viilutatud
Värsked tüümianilehed, väikesest peotäiest piisab
1 supilusikatäit musta pipra terad, uhmris purustatud
Valmistamine:
Seadke ahi 220°C peale ja vooderdage küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Aseta baguette’i alumine pool vooderdatud alusele, pintselda leiba 1 spl oliiviõliga ja aseta peale juust, tomatid ja oliivid. Nüüd lisage ülejäänud oliiviõli, tüümian, küüslauk ja pipar. Küpseta ahjus umbes 20 minutit või kuni juust on sulanud ja tomatid pehmed. Viimased paar minutit võid ka baguette’i ülemist poolt küpsetada. Kui see on valmis, puista peale veidi värsket tüümiani, maitsesta soolaga (vajadusel) ja naudi!