Vanast kaminatoast armas lastetuba

Vanast kaminatoast armas lastetuba

Kaminat, mis kunagi oli kodu südames, enam ei ole, kuid vaatamata sellele on ruumi öine sära ja hubasus täielikult säilinud. See muutus, ent muutumine on andnud sellele hoopis uue ja erilisel viisil koduse olemuse. Koht, kus enne köeti ja nauditakse kaminatule soojust, on nüüd saanud uue elu. Seal, kus varem valgus ja kuumus oli, laius nüüd betoonpind, millele on paigaldatud osaliselt voodi koos omaaegse väikese punase tooliga. See tool, kuigi vana, on kaetud pehme kaisukasega, mis öösel ootab väikeseid armsaid unenäosid.

Voodi peats on saanud omaette kunstiteoseks, millel ilutsevad kaks raamitud fotot, mis kujutavad erinevaid loodusmaastikke. Need pildid toovad ruumi rahu ja harmooniat, nagu kätkeksid endas lugematuid lugusid metsa vaikusest ja mägede rahust. Lastetoa seinad on värvitud pehmes hallis toonis, mis peegeldab valget aknaraami, aknapõset ja puidust voodit. Need kõik loovad harmoonilise kontrasti ja tervikliku pildi, mis lisab ruumi avarust ja rahu.

Hall ja valge toon, mis kujundab ruumi, leiab tasakaalu naturaalses puidutoonis, mis katab põrandat. Hele puidust põrandalaua toon sobib ideaalselt ruumi üldilmega ja lisab sellele soojust. Samas toonis on ka puidust arhiivkapp, mis on ruumi lahutamatu osa, olles oma olemuses justkui loodud selleks, et luua harmooniat ja korrastatust. Põranda peal asub beežikas toonis pehme puuvillane vaip, mis täiendab toa

Loomulik puidutoon, mis katab lae, on täiustatud samas toonis puidust rippvalgustiga. See valgusti, lihtne ja elegantselt disainitud, toob ruumi soojust ja loomulikkust. Lisaks sellele, et ruum on oma põhivalguse saanud, on sinna lisatud veel kaks valgustit, mis on paigaldatud strateegiliselt – üks puidust arhiivkapi kõrval olevas seinas ja teine voodipeatsi kohale. Need lisavalgustid pakuvad mitte ainult praktilist valgustust, vaid ka pehmet ja hubast valgustust, mis muudab toa õhtuti veelgi soojemaks ja kutsuvamaks.hubasust. See vaip on täiuslik täiendus, andes juurde soojust ja pehmust, ning lisab koos heledas toonis vooditekstiiliga ruumi harmooniale.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.