Lihtne ja õdus vannituba

Lihtne ja õdus vannituba

Väiksesse, kuid hoolikalt planeeritud vannituppa on loodud tasakaalustatud ja praktiline sisekujundus, mis ühendab lihtsuse ja funktsionaalsuse. Kuigi ruum on kompaktses mõõdus, on sinna suudetud paigutada kõik vajalikud elemendid, säilitades samas avaruse ja mugavuse.

Vannituba on varustatud kõikide igapäevaste vajaduste rahuldamiseks. Üks peamisi elemente on duššinurk, mis on nutikalt integreeritud seina, et maksimeerida vaba ruumi. See kompaktne lahendus tagab, et dušialune jääb piisavalt avaraks, pakkudes samas sujuvat üleminekut ülejäänud vannitoa aladele.

Pesumasin on samuti leidnud oma koha, ja see on paigutatud funktsionaalse valamukapi alla. Valamukapp, mille ülaosas asub valamu, on hoolikalt kavandatud, et töötasapind jääks vabaks ja praktitseerimiseks mõeldud, samas pakkudes piisavalt ruumi pesumasina mahutamiseks. See lahendus mitte ainult ei säästa ruumi, vaid lisab ka vannitoa üldisele ilmele moderne ja stiilse puutepinna.

Valamukapi tagasein on osaliselt nähtav ning ühendatud puidust seinaga, mis toimib ka peeglikapi tagaseinana. See disainilahendus loob interjööris huvitava tekstuuride ja värvide mängu, lisades ruumile soojust ja elegantsi. Puitseina soe tooni kontrastib meeldivalt valge valamukapi ja valamu külge, andes tervikliku ja harmoniseeritud välimuse.

Vannitoa vastasküljel paikneb wc pott, mis on paigutatud praktiliselt ja ruumiliselt mõtlevalt. Selle kohal asuvad avatud riiulid, kus on elegantselt eksponeeritud üksikud dekoratiivsed detailid, nagu klaasist pildiraam, lõhnad, prillid ja kõrvarõngad. Need avatud riiulid mitte ainult ei täienda vannitoa stiili, vaid pakuvad ka praktilist ruumi väikeste esemete hoidmiseks, säilitades samas ruumi avaruse ja puhtuse.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.