Laures- kvaliteetsed, keskkonnasõbralikud ja ohutumad puhastusvahendid Sinu kodu heaks

Laures- kvaliteetsed, keskkonnasobralikud, ohutumad puhastusvahendid

Puhas, koristatud kodu on iga kodu eesmärk, kuid kas me ka teame, milliste toodetega me oma kodu puhtaks teeme?

Iga aastaga eelistab üha rohkem inimesi looduslike, keskkonnasõbralike puhastustooteid, mis ei põhjustaks tundlikel inimestel erinevaid kahjulike mõjusid, nagu seda teevad paljud teised puhastustooted. Seetõttu on meil hea meel tutvustada Laures puhastusvahendeid, kes pakub uusimaid, kvaliteetseid, keskkonnasõbralikke ja ohutumaid puhastusvahendeid nii koduseks kui professionaalseks kasutamiseks.

Laures tootevalikust leiab valmislahendused peaaegu igale puhastus valdkonnale. Nende toodetes ei kasutata fosfaate, fosfanaate, akrülaate ega ühtegi EÜ tunnustatud allergeeni ning nende tooted on ka kergesti biolagunevad ega sisalda loomset päritolu komponente. Laures tooted sobivad ka allergikutele kuna need on nii lõhnatud kui värvitud ja vastavad ökomärgisele. Kuna enamus tooteid on kontsentraadina on igal tootel peal ka täpne tootejuhis, et toodete kasutamine toimuks võimalikult ohutult.

KASUTADES LAURES TOOTEID, HOIAD NII OMA TERVIST KUI KESKKONDA.

 

 

Milliseid Laures tooteid soovitate kodukasutajale?

Kodukasutajate hulgas saame esile tuua mitmed ostjate lemmikud. Kodukasutajale soovitame kindlasti igapäevasel koristamisel ECONOM toodet, mis on antistaatiline universaalne puhastusvahend. Antud toode sobib nii köögimööbli, ahjude, laudade kui ka seinte ja ka põrandate (laminaat, plaadid, linoleum) puhastamiseks. Eemaldab rasva- ja õlireostuse, markeri ja tahma jäljed. Ei sisalda lõhnaaineid ja värvaineid ning paneb pinnad särama ja omab easy to clean effect (puhta efekti).

SUMMER FRESH pesugeel on rohelise seebi baasil toode, mis on testitud Saksamaal sertifitseeritud laboris ja on uuendusliku koostisega. Selle tootega saab riideid pesta nii käsitsi kui ka pesumasinas. Ta eemaldab täiuslikult mustuse ja erinevat tüüpi plekid ning  sobib ka valge ja värvilise pesu jaoks. Pesumasinale koos pesugeeliga sobib pesuloputusvahend MELLOW GREIP. See toode pehmendab pesu, soodustab värvide uuenemist ja muudab pesu siledaks ja siidiseks. On antistaatilise toimega ja sobib igat tüüpi kangale. Annab kangastele immutusomadused (vetthülgav toime) ja ka soodustab pesu kiiret kuivamist. Ebameeldivate lõhnade eemaldamiseks soovitame toodet ODOUROUT, mis eemaldab ka kerge mustuse ja sisaldab probiootilisi fermente. Aitab toime tulla nii seente kui ka bakterite biokilega ja on sealjuures veel antistaatilise toimega. Klaas- ja peegelpindade puhastusvahend meil on GLASS CLEANER, mis puhastab hästi klaaspindu, põhineb alkoholil ega jäta klaasipindadele triipe.

"Meil on tõesti suur valik tooteid ja kindlasti iga inimene leiab endale omale, mis hakkab meeldima. Meie valikus on tooteid nii kontsetraatis kui ka kasutamiseks valmis, et igal kodukasutajal oleks lihtne ja tõhus koristada. Me laiendame oma tooteid pidevald ja lähiajal on meil tulemas ka lastele mõeldud tooted" sõnab Laures toodete esindaja.

Laures tegevustega saad kursis olla nii nende veebilehel  laures.ee kui  FB kontol- Laures ja IG kontol @lauresestonia

Tekst | kujundus: laures.ee, Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: Esifoto: pexels, Tootefotod: laures.ee

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KÖÖK | SÖÖGITUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.