Koostis
2.5 dl vett
125 g tükeldatud võid
1 tl suhkrut
0.5 tl soola
150 g nisujahu
4 muna
Valmistamine
Kuumuta paksupõhjalises potis vesi, võikuubikud, sool ja suhkur keemiseni. Kohe, kui või on sulanud, tõsta pott korraks tulelt ning lisa korraga kogu jahu. Sega samal ajal hoolega ja kiiresti puulusikaga, kuni jahu on segunenud. Tõsta pott uuesti tulele ning sega hoolega 2-3 minutit keskmisel kuumusel, et tainast osa niiskust välja saada. Tainas peaks olema pehme ja sile. Kalla tainas teise kaussi ning lase veidi jahtuda (ca 60 kraadini). Sega ükshaaval juurde munad, iga kord puulusikaga korralikult segades (kui kasutad nn lauamikserit, siis sega madalaimal kiirusel juurde üks muna, siis tõsta kiirust ning sega ükshaaval juurde ülejäänud munad). Valmis tainas peaks olema paks ja läikiv ja aeglaselt voolav, kui lusikaga kausist välja tõsta.