Kalev Spa – ideaalne puhkusepaik Tallinna vanalinna serval!

Kalev Spa – ideaalne puhkusepaik Tallinna vanalinna serval!

Kalev Spa 4-tärni spaahotell asub maalilise Tallinna vanalinna serval, kus iga samm viib sind tagasi aegade algusesse, ajastusse, kui müüridel kõlasid rüütlite sammud ja tänavatel hõljus kaupmeeste melu. Hotelli asukoht vanalinna südames, mis kuulub UNESCO maailmapärandi nimekirja, võimaldab külalistel sukelduda Tallinna vanalinna võlude ja ajaloolise hinguse maagiasse igal sammul. Kalev Spa on justkui ajaloo ja kaasaegsuse ristumiskoht, kus ümbritsevad romantilise vanalinna kivimüürid, ajalooline aura ning Kanuti pargi rahustav rohelus koos hoolitsetud hekkide ja purskkaevuga.

Nende mitmekülgse võimalustega 4-tärni spaahotell, tervitab külastajaid avatud südamega, olles ideaalne peatuspaik nii paaridele, sõpruskondadele, lastega peredele kui ka üksikreisijatele ja ärikohtumistele. Nende juures saab nautida kõike alates elegantsest restoranist kuni kaasaegse spordi-, ilu- ja tervisekeskuseni ning vaikse Sauna-Oaasini (18+), mis on reserveeritud täiskasvanutele. Lisaks pakuvad nad mugavaid Superior ja peretube ning saavad uhkeldada ühe Põhja-Eesti suurima ja sügavaima, 50 meetri pikkuse basseiniga. Ja kuna Kalev Spa asub otse Tallinna vanalinna südames, võimaldab see külalistele mugavat juurdepääsu linna vaatamisväärsustele, kaubanduskeskustele ja ärikeskustele ning loomulikult ka transpordiühendustle kogu linna piires.

Kalev Spa veekeskus on tõeline oaas nii kehale kui ka vaimule, pakkudes igas vanuses külastajatele unustamatuid sauna- ja veemõnusid. Keskuse südameks on mitmekesine basseinimaailm, kus leiavad rõõmu nii suured kui ka väikesed. Liutorudest kihutamine, ringvoolubasseini lõõgastav lainetus ja atraktsioonidega bassein pakuvad kõigile midagi meelepärast. Saunasõpru ootavad erinevad saunad ning täiskasvanutele mõeldud Sauna-Oaas, kus võib rahus lõõgastuda ja nautida ainulaadset saunakogemust.

Kahel korrusel paiknev Sauna-Oaas on meeli paitav rahupaik. See on koht, kus saad segamatult nautida iseenda, oma kaaslase või lähedaste sõprade seltskonda! Sind ootavad eriilmelised basseinid ning keha ja vaimu tasakaalustav saunamaailm koos Eestis ainulaadse Troopilise Oaasiga, mis on kui rännak lopsakasse vihmametsa. Oaasi teine korrus on hubase lõõgastusala päralt, kus kõiki külalisi teenindab baar värskendavate jookide ning snäkkidega.

Kalev Spa 4-tärni hotellis on ka mitmekesiseid heaoluteenuseid pakkuv salong Ilu & Tervis, kust leiab põhjaliku valiku hoolitsusi. Spaamõnusid saavad nautida ka lapsed, pakume lastele mõeldud klassikalist massaaži ja rikastavat niisutust, puhates just nagu emme ja issi!

Kalev Spa on samuti suurepärane peatumispaik kõikidele spordisõpradele, sest siin asub avar ja hästi varustatud spordiklubi, kus on võimalik tegeleda treeningutega iseseisvalt või osaleda erinevates rühmatreeningutes nii spordisaalis kui vees. Jõusaali kasutamine on hotellis majutuvale kliendile tasuta ning erihinna eest on võimalus osaleda endale sobivas rühmatreeningus. Mõnusalt aktiivne puhkus võib alata!

Otse loomulikult ei saa mööda ka heast ning tervislikust toidust! Kalev Spa peresõbralikus restoranis Allee saad nautida hõrgutavat Euroopa kööki, millel juures Eesti maitsete hõrk puudutus. Menüüst leiab endale meelepärase roa igas stiilis toituja, omnivoorist veganini! Suuremaid ja pisemaid külalisi rõõmustab lastemenüü.

Tule külasta imelist Tallinna, leia meie juures sobivaim majutuspakett ja broneeri parima hinnaga puhkus otse kalevspa.ee koduleheküljelt!

Kalev Spa Hotel & Veekeskus, saab lähemalt tutvuda nende veebilehel kalevspa.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Kalev Spa Hotell & Veekeskus ja jälgi kindlasti nende tegemisi ka nende Instagram kontol @kalevspahotelandwaterpark

Tekst/kujundus: kalevspa.ee | Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kalevspa.ee

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist TRAVEL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.