Priimäe talu: Kodune puhkepaik Viljandimaal

Priimäe Talu: Kodune puhkepaik Viljandimaal

Viljandimaal, Mulgi vallas, Mäekülas asub Priimäe talu, mis on midagi enamat kui lihtsalt äriprojekt – see on armastusega hoitud perekonna pärand. Kärdi ja tema abikaasa kuldsete käte koostööna on vanavanemate kodu saanud uue elu ja hingamise, muutes selle soojaks, hubaseks ja külalislahkeks paigaks. Nende jagatud väärtused ja ühised pingutused on muutnud Priimäe talu kohaks, kus on hea olla nii neil endil kui ka nende külalistel.

Umbes kümne aasta eest maale kolinud pere on Priimäe talus kõik oma hoovil asuvad vanad hooned uuele elule äratanud. Näiteks vanast viljaaidast on saanud mugav ja hubane puhkemaja, kus on tunda erilist atmosfääri, mida saab tõeliselt kogeda vaid kohapeal.

Priimäe puhkemaja pakub külalistele mitut maitsekalt kujundatud tuba, mis mahutavad kokku kuni kümme inimest. Rõhku on pandud hubasusele ja mugavusele, et tagada kõigile külalistele lõõgastav ja meeldiv viibimine. Heledates toonides interjöörid annavad nii puhke- kui ka saunamajale valgusküllase ja avara ilme, luues koduse ja sooja atmosfääri. Lisaks võimaldavad kaasaegsed mugavused mõlemas majas nautida külalistel oma puhkust täiel rinnal, sest need pakuvad neile kõike vajalikku, et tunda end tõeliselt koduselt ja lõõgastunult.

Puhkemaja täielikult varustatud köök pakub kõike vajalikku, et valmistada maitsvaid koduseid toite, pakkudes külalistele koduse mugavuse tunnet ka puhkusel olles. Lisaks köögile on puhkemajas avar koosviibimise ruum, mis on ideaalne väiksemate seltskondade koosolekuteks ja koolituste läbiviimiseks. Ruum on varustatud suure ekraaniga esitluste tegemiseks, pabertahvliga ja kiire WiFi-ühendusega, luues inspireeriva keskkonna produktiivseks tööks ja loomingulisteks aruteludeks.

Maitsekalt kujundatud toad

Lisaks pakub Priimäe talu spetsiaalseid koolituspakette, mis on mõeldud just nendele, kes soovivad oma meeskonnaga midagi uut õppida või oma oskusi täiendada. Täpsema info koolituspakettide kohta leiab kodulehelt priimae.ee, kust on võimalik saada ülevaade erinevatest võimalustest ja broneerida sobiv pakett.

Priimäe puhkemaja koosviibimise ruumist/ elutoast pääseb otse vanasse kivimüüri sisse rajatud terrassile, kust avaneb kaunis vaade tiigile. See on ideaalne paik hommikukohvi nautimiseks või einestamiseks värskes õhus. Loomulikult on külalistel olemas ka grillimise võimalus.

Priimäe talu lahutamatuks osaks on eraldi saunamaja, mis pakub avarat leili- ja pesuruumi ning mugavat puhketuba. Saunas on kõik vajalik olemas – rätikud, pesemisvahendid ja plätud, tagades täiusliku saunaelamuse. Lavale mahub mugavalt umbes kuus täiskasvanut, mistõttu sobib see suurepäraselt väiksematele seltskondadele. Saunamaja terrass pakub võimalust pärast leili võtmist istuda ja lõõgastuda, eriti nauditav on mullifunktsiooniga kümblustünn, mis lisab veelgi luksust.

Lapsed ei ole Priimäe talus unustatud – neile on mõeldud batuudi, kiikude, pallimängude ja avara õuealaga, kus saab joosta ja mängida. See teeb Priimäe talust ideaalse puhkepaiga kogu perele, kus igaüks leiab endale sobiva tegevuse ja saab nautida kvaliteetset aega üheskoos.

Priimäe talu ümbruses leidub veel mitmeid põnevaid tegevusi ja vaatamisväärsusi. Külalised saavad külastada näiteks Kärstna mõisahoonet, Arnepi lõvi, Mulgi elamuskeskust, Ennuksemäe metsavendade punkrit, Karksi ürgorgu, Peetri kirikut ja Helme koopaid. Need paigad pakuvad rikkalikku kultuuripärandit ja looduskauneid vaateid. Lisaks on võimalus avastada erinevaid matkaradu, mis teevad Priimäe talust ideaalse sihtkoha neile, kes soovivad ühendada looduse ilu ja mitmekesise ajaloo avastamise.

Priimäe taluga saab lähemalt tutvuda nende veebilehel priimae.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Priimäe talu ja jälgi kindlasti nende tegemisi ka nende Instagram kontol @priimaetalu

Tekst/kujundus: priimae.ee | Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: priimae.ee

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist TRAVEL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.