Muuda oma kodu interjöör trükitud tekstiilidega

Ruukki Classic – ajatu teraskatus, mis sobib igale kodule ja stiilile

Kujutlege, et teie kodu interjöör vajab värskendust või erksat aktsenti, kuid traditsiooniline renoveerimine tundub liiga ajamahukas ja kulukas. Siinkohal tuleb appi trükitud kangaste maailm, mis avab uksed lõpututele loomingulistele võimalustele. Trükitud kangaste abil saab igaühe kodust luua ainulaadse ja isikupärase keskkonna, mis peegeldab teie isiklikku maitset ja stiili.

Alustame sealt, kus kõik algab – inspiratsioonist. Ükskõik, kas see on vanaema vanast kleidist jääv mustri fragment või armsad fotod, millest soovite luua midagi unikaalset, loovus ei tunne piire. Ilme Rätsepa originaalpilt, mida meie kujundaja tõlgendas uue värvilahendusega, tõi ellu värskendava pilguga tehtud trükifailid. Need ei olnud lihtsalt failid, vaid sillad minevikust tänasesse päeva, andes igale detailile uue elu.

Järgnevatelt fotodelt on näha kuidas uue värvilahendusega trükifailid sai trükitud kangale ja nendest sai valmistatud piltidel näha olevad tooted. Seetõttu on see eriti hea, samas kiire ja soodne lahendus vanadele toodetele uue elu andmiseks. Meil olid samuti vanad toolid, millele tegime uued katted, ja vanad lambikuplid, mis said sama mustriga uued katted. Lisaks valmistati juurde kardinad, padjad, laudlinad, linikud ja piknikutekid, mis kõik ühes käekirjas harmooniliselt mõjuvad.

Trükkimise ilu seisnebki selles, et saate luua unikaalseid kujundusi väikestes kogustes. Iga toode võib olla omaette teos, andes teile võimaluse eksperimentida ja mängida erinevate ideedega. Ühepoolne või kahepoolsed trükid avavad võimalusi, mis aitavad teil oma kodu ruumi jagada ja muuta. Seetõttu sobib see lahendus igaühele, kes soovib oma kodus midagi erilist ja isikupärast. Ükskõik, kas olete professionaalne sisekujundaja või lihtsalt keegi, kes armastab oma kodu isikupäraseks teha, on digitaalne trükk kangale tõhus ja paindlik viis, kuidas oma ideid ellu viia.

Lipuvabrik tegemistega saab lähemalt tutvuda veebilehel lipuvabrik.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Lipuvabrik

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: lipuvabrik.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.