Rakvere Küttesalong: Teie teejuht sooja ja mugava kodu loomisel

Rakvere Küttesalong on teie jaoks alati olemas, et muuta unistus soojast ja mugavast kodust reaalsuseks ka kõige külmematel talvepäevadel. Nad pakuvad laias valikus küttelahendusi, mis sobivad iga vajaduse ja eelarvega, alates pelletikaminatest ja -põletitest kuni kombineeritud küttesüsteemideni. Nende eesmärk on aidata teil leida teie kodule parim küttelahendus, mis on nii tõhus kui ka keskkonnasõbralik.

Rakvere Küttesalong tootekataloog sisaldab kõike, mida vajate oma kodu soojas hoidmiseks: pelletikütteseadmed nagu Biodom, Extraflame ja Alfaplam, puukütte seadmed nagu kaminad, ahjud, pliidid ja puuküttekatlad, kütteseadmed nagu õhksoojuspumbad, õhk-vesi soojuspumbad, konditsioneerid ja infrapunasoojendid, lisatarvikud nagu küttematerjalid, viimistlusmaterjalid ning grilltarvikud.

Lisaks pakub Rakvere Küttesalong erinevaid teenuseid, mille hulka kuuluvad küttesüsteemide hooldus ja paigaldus, korstnamärgistuse graveerimine ja plekitööd. Nende kogenud meeskond on valmis lahendama kõik teie küttesüsteemidega seotud probleemid ning pakkuma parimaid lahendusi teie kodu soojapidavaks muutmisel, sealhulgas pelletikamina ja -põleti paigaldus ning hooldus, õhk-vesisoojuspumba ning õhk-õhksoojuspumba paigaldus ja hooldus ja kombineeritud küttelahendused ning pottsepatööd ja korstnapühkija teenused.

Nende professionaalsesse meeskonda kuulub korstnapühkija Aivar Sekk, kes on oma ala meister alates 2004. aastast. Lisaks korstnapühkimisele on Aivar õppinud ka pottsepa ametit, mis võimaldab tal pakkuda terviklikke lahendusi teie kütteseadmete hoolduseks ja remontimiseks. Tema teadmised ja kogemused tagavad selle, et teie küttesüsteemid töötavad ohutult ja efektiivselt.

Nii et, kui soovite oma kodule mugavat ja tõhusat küttelahendust, võtke ühendust Rakvere Küttesalongiga. Nende usaldusväärne ja professionaalne meeskond leiab kindlasti teie kodu jaoks parima lahenduse. Lai tootevalik ja aastatepikkune kogemus tagavad, et saate kvaliteetse teenuse, mis hoiab teie kodu soojana ka kõige külmematel talvepäevadel. Alustage oma küttelahenduse teekonda juba täna ja laske Rakvere Küttesalongil muuta teie unistus soojast ja hubasest kodust reaalsuseks.

Rakvere Küttesalong pakub lisaks küttelahendustele ka vastupidavaid ja ilmastikukindlaid emailitud silte. Tellida saab erinevas suuruses ja värvitoonis tänavasilte, majanumbreid, korterinumbreid, hauaplaate ja hoiatussilte. Emailitud sildid on tuntud oma pikaealisuse ja lihtsa hooldatavuse poolest.

Rakvere Küttesalong tootevaliku ja teenustega, saab tutvuda nende kodulehel küttesalong.ee. Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Rakvere Küttesalong , kus leiab väga palju fotosid, nende tehtud töödest. Ja jälgi kindlasti nende tegemisi ka nende Instagram kontol rakverekyttesalong

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Tootefotod, video: küttesalong.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.