Muusikalembelise inimese loominguline kodu

Muusikalembelise inimese loominguline kodu

See 42-ruutmeetrine korter, mille igast nurgast kumab omaniku isiklik ja loominguline puudutus, loob erilise atmosfääri, kus iga detail räägib oma lugu. Eriti silmatorkav on elutoa osa, mis teenib ka loovuse väljendamise ja vaba aja veetmise eesmärki. Selle ruumi kesksel kohal on nurgake, kus asuvad mitmed muusikariistad, mis annavad ruumile ainulaadse ja inspireeriva atmosfääri. Avar elutuba, kuigi tagasihoidliku suurusega, kutsub viibima ja keskenduma loomingulistele tegevustele. Suure akna kaudu voogav loomulik valgus peegeldub muusikariistadel ja ruumis olevatel dekoratiivsetel elementidel, luues hubase, ent energilise õhkkonna.

Interjöör tervikuna peegeldab peremehe armastust muusika ja kunsti vastu. Elutoast leiab nii kaasaegseid elemente kui ka 50-ndate retro disaini jooni, mis loovad harmoonilise segu vanast ja uuest. Muusikariistade paigutus on hoolikalt läbimõeldud, nad mitte ainult ei paku praktilist võimalust pillimänguks, vaid toimivad ka dekoratiivsete elementidena, rikastades ruumi visuaalset poolt. Modernse disaini ja retrostiili kombinatsioon muudab kogu ruumi isikupäraseks ja mõjusaks.

Korteri köögiosa, kuigi väiksem, ei jää funktsionaalsuse ja mugavuse poolest elutoale alla. Siit leiab modernse käekirjaga köögimööbli, mis pakub piisavalt ruumi kõigi igapäevaste toimingute jaoks, olles samas esteetiliselt nauditav ja stiililt sobiv ülejäänud interjööriga. Köögi nurgas paikneb väike, kuid hubane istumisnurk, mis on ideaalne koht, kus kahekesi einestada või lihtsalt kohvi nautida. Iga köögi element tundub olevat hoolikalt valitud, et tagada nii praktilisus kui ka stiilipuhtus.

Magamistuba, mis on korteri kõige intiimsem ruum, on sisustatud minimalistlikult ja funktsionaalselt. Sealne mööbel on küll napp, kuid see-eest hästi valitud, et sobituda ruumi tagasihoidliku suurusega. Kaheinimesevoodi on paigutatud nii, et see maksimeerib ruumi kasutust, samal ajal pakkudes piisavalt mugavust. Seinariiulid on ideaalsed nii raamatute, aksessuaaride kui ka väiksemate esemete hoidmiseks, aidates säilitada ruumi korrasolekut ja minimalismi. Magamistoa üksik tool täidab oma praktilist eesmärki, olles koht, kus saab kas või hetkeks istet võtta või riideid paigutada.

Korteri eripäraks on aga panipaik, mis on nutikalt integreeritud magamistoa seina sisse. See lahendus aitab ära kasutada iga ruutmeetri maksimaalselt, pakkudes samas piisavalt ruumi riiete ja jalatsite hoiustamiseks. Kardin, mis eraldab panipaika magamistoast, loob kerge ja minimalistliku lahenduse, mis sobitub ülejäänud ruumi esteetikaga, pakkudes samal ajal praktilist funktsiooni.

Esik, kuhu korterisse sisenedes satud, mõjub tervitavalt ja on sisuliselt korteri keskpunktiks. Kuigi väiksem kui ülejäänud ruumid, on just siin tunda korteri tõelist olemust ja atmosfääri. Esikust avanevad uksed nii elutuppa kui kööki, tekitades mugava liikumise ja sideme kõikide ruumide vahel.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.