Näomaskide retseptid sügiseks

Kaunid suveilmad on lõppenud ja taas teeme algust sügisega, mille jahedad ilmad mõjutavad meie tervist nii väljast kui seest. Esimeste külmade ilmadega ei pea me muutma ainult oma garderoobi, vaid peame hoolitsema ka naha ja juuste eest, mis vajavad madalate õhutemperatuuride tõttu rohkem hooldust.


Toome teieni 3 näomaski retsepti, mis oleks teile suureks abiks sügis perioodil.

Toitev mask. Selle valmistamiseks jahvatage üks õun püreeks, segage see 2 tl. mee, 1 kanamunaga ja lisage juurde veel paar tilka oliiviõli. Hoidke näol umbes 15 minutit ja loputa sooja veega. Nahk muutub peale maski elastseks ja sametiseks. NB! Puuvilja maskid on üldiselt väga kasulikud kuivale ja kahjustatud nahale. Nende valmistamiseks vali oma lemmikviljad, lisa neile kõik taime- või eeterlikud õlid ning naudi tulemust.

Niisutav mask. Kaerajahu mask niisutab suurepäraselt kuiva nahka. Keeda kaerahelbed piimas tavapärasel viisil, pane puder külmkappi ja kanna näole. 15-20 minuti pärast pese nägu üle sooja veega.

Niisutav mask. Keetke 1 väike kartul, koorige ja püreestage. Lisage 1-2 tl. hapukoort või koort. Kandke mask ühtlaselt näole 15 minutiks, seejärel loputage nägu üle sooja veega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.