Kuidas hooldada käsi talvel?

Kuidas hooldada käsi talvel?

“On teada, et lumi, tuul ja külmad ilmad teevad käed kuivaks. Tihti tõdeme, et ka kõige paremad küüned on just nüüd muutunud hapraks, pehmeks, vahel isegi kihistuvad ja murduvad kergemalt”.

Esimeseks sammuks...
Külmal ajal tahab nahk rohkem kreemi. Niiskuse puudusest kipuvad küüned ja küüneümbrusnahad talvel rabedaks muutuma. Väldi kreeme mis on lõhnaga ja värviga. See on kunstlikult lisatud ja ei saa olla sinu kätele kõige parem. Käenahk on õhem kui mujal kehal ja tänu sellele on seda hoida niisutatuna talvel keerulisem. Ideaalis kreemita käsi iga kord pärast käte pesemist. Kindlasti kreemita käsi ja küüsi ka enne magama minekut, sest öö on pikk ja kreem saab teha enda tööd – niisutada.

Teiseks sammuks...
Külmade ilmade saabudes kipub ununema see, et peame rohkem tarbima vett või jooma midagi. Suvel tundub loomulik, et meil on veepudel igal pool kaasas. Proovi see harjumus säilitada ka nüüd. Nahk muutub kuivemaks ja niiskusekadu organismis suureneb. Parim sinu kehale on toasoe kraanivesi.

Kolmas samm..
Kindad kätte. Sinu käed ja eriti küüned armastavad sooja!
Kreemitamine...Mis kreem?
Eestis on olemas Eesti enda firma Goodpoint, mille sarjas on ideaalne hoolduskreem GLOBADERM. Müügil erinevates apteekides ja ilusalongides. Kreemi pudeli suurus 350ml ja hind jääb alla 10€. Pudel on pumbaga, mis on tõsiselt hea.
See on kreem, mis on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks. Muudab naha pehmeks ja elastseks. Ei sisalda kunstlikke värv- ega lõhnaineid. Kreem sisaldab looduslikku eukalüptiõli, mis annab kreemile antiseptilised omadused ja värskendava lõhna, mis kiiresti haihtub.
 
Minu klientide tagasiside on olnud ainult positiivne.

Tagasiside:
*Minu laps on 8.a ja käib ujumis trennis, pärast trenni kreemitan ta üleni ära ja tema nahk on super pehme ja sile.
*Olen 62.a naine, minu jalgade kuivus on meeletu, sellest kreemist olen lummatud, sest jalatallad on taas siledamad.
*Naine 35.a käte nahk läheb külmade ilmade saabudes kohe kortsu ja kuivaks, nüüd on minu käte nahk sama hea, kui suvel, kui ilmad on head. Seega on olemas kreem, mis ei ole ideaalne ainult kätele vaid kogu sinu kehale.

 Tekst: Kätlin Madis /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Foto:  pexels.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.