Täiuslik suvemaja, mis aitab lõõgastuda linnaelust

Täiuslik suvemaja, mis aitab lõõgastuda linnaelust

Linnamürast eemal, asub üks kaunis 85-ruudune suvekodu oma kauni lopsaka aia ja põllumaaga, kus võiks vabalt ka lihtsalt aastaringselt elada.

Majja sisenedes ootab ees väike esik, mille kaudu saab otse suvila haruldasse talukööki, mille seinad ja köögimööbel värvitud nisuhalli tooniga. Köögimööbli tagasein aga oliivi tooni linaõlivärviga. Valamu seinaosa kaitseks on paigaldatud mõned valged keraamilised plaadid, mis täidavad pritsmekaitse funktsiooni. Valamu kõrval lisab hetkel efekti vaasis olev kaunis õunapuu oks oma õitega. Töötasapinna kohale on seinale paigaldatud riiulid ja riidenagi erinevate esemete jaoks, mis pidevalt köögis kasutuses.

Antud köögis ka vana puupliit, mis abiks nii toidutegemisel kui jahedamate ilmade saabudes kütmisel.  

Köögi vastas, esikust läbi minnes jääb elutuba, millel on kolmes suunas aknad, mis lisavad päiksepaistelistel päevadel eluruumi rohkelt loodusliku algust. Elutoast leiab eest ka väga kauni ahju, mida saab jahedamatel ilmadel, diivanil kerra tõmmates mõnusalt nautida. Samuti on elutoas ka söögitoa tsoon, mille laua taha mahub juba suurem seltskond.

Köögist üles viib trepp teisele korrusele, kus mitu magamistuba, mille puitseintel kasutatud samu toone, mis köögis. Pilgu saavad kindlasti ka laes olevad tumedaks peitsitud puittalad.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.