Mebilia köögimööbel Design & Production

Iga eluruum on oma mõõtmete poolest ainulaadne ja originaalne, seetõttu võib mõnikord aga selle funktsionaalsuse ja organiseerituse korraldamine olla keerulisem kui me arvame. Erinevad süvendid ja väiksed ruumid võivad raskendada mööbli paigutust, mis aitaksid ruumi igat nurka oskuslikult ära kasutada. Siinkohal saab teile appi tulla Mebilia köögimööbel Design & Production, kes valmistaks teile ka eritellimusel mööblidetaile, mis aitaks teie interjööri luua ideaalset ruumi paigutust mööblidetailide näol.

Esitasime ka mõned küsimused Mebilia köögimööbel Design & Production.

Millist materjalivalikut pakute köögimööbli valmistamisel?

Kuna valmistame eritellimusel köögimööblit, siis meie valikus on kõik võimalikud materjalid, millest on võimalik mööblit teha! Alates tavalisest melamiinplaadist, kus reeglina kasutame Austria tootja EGGER toodangut, kuid kui ei leita vajalikku tooni, siis võtame appi ka KRONOSPAN i toodangu. Eelmisel aastal lisandus meie tootevalikusse veel Itaalia Emporio SKIN kollektsioon, kust leiab natuke teistsuguseid melamiinist plaate. Samuti on meil tooteid, mis on tehtud värvitud mööblipaadist, kus on väga suur värvivalik nii matist pinnasest kuni läikega pinnani.

Erinevad ACRYL plaadid on meil kolmelt erinevalt tootjalt, et tagada suurem toonide valik. Loomulikult leiab meie tootevalikust ka spoonplaadid nii naturaalsed kui ka kunstliku ALPI spooni. Ja kõige lõpuks, loomulikult täispuidust tooted.

Mida võiks silmas pidada köögimööbli tellimisel?

Et köök oleks toimiv, funktsionaalne ning kõik vajalik saaks köögis toimuda kiirelt ja mugavalt, tuleks varakult alustada vajaliku tehnika välja valimisega. Seda tuleks kindlasti teha enne mööbli projekteerimist, sest sellest sõltub mööbli paigutus ja konstruktsioon. Mööbli planeerimisel soovitaksime mööbli juurde planeerida võimalikult palju sahtlitega kappe, et köögis toimetamine oleks oluliselt kiirem ja lihtsam asjade kätte saamisel. Kui köögimööblit kasutatakse sihtotstarbeliselt ja kasutamise koormus on suur, siis oleks mõistlik valida vastavalt sellele ka vastavad materjalid! Üks olulisi asju, mis sageli köögimööbli planeerimisel ära unustatakse on vajalike pistikute õige kogus ja asukoht. Siit ka üks soovitus: kui vähegi võimalik, siis enne ehituse või remondi tegemist pange paika köögimööbli ja tehnika asukoht, mille järgi tuleks ära teha nii elektri- kui torutööd. Väga suurt rolli köögimööbli planeerimisel täidavad ka vee ja kanalisatsiooni torude asukohad, samuti ka ventilatsiooni asukoht, mis kõik on väga olulised osad ühe toimiva köögimööbli valmimiseks.

Millele pöörata rohkem tähelepanu köögimööbli tellimisel?

Valgustus - eriti pimedal ajal ! Praegusel LED ajastul on võimalik valgustada kõik kohad, mitte ainult töötasapind! Valgustust on võimalik panna igasse kappi, sahtlisse kui riiulisse ning valgus süttib ukse või sahtli avamisel ja kustub sulgemisel.

Kui pikaks võiks kujuneda tellimuse tarneaeg?

Tavaliselt võib kuluda ühe tellimuse tarneajaks 4 - 6 nädalat, sõltuvalt kasutavatest materjalidest.

Kuidas kujuneb toote hind?

Toote hind kujuneb kasutatavast materjalist, kasutatud furnituurist ning toote valmistamisele kulunud ajast .

Mebilia köögimööbel Design & Production teenustega saab tutvuda nende kodulehel mebilia.ee. Hoia silma peal ka Mebilia köögimööbel Design & Production facebooki kontol Mebilia Köögimööbel.

NB! Kõikidele klientidele, tuttavatele, hinnaküsimised märgusõnaga - scandinavianhome, annab 2024. aasta lõpuni soodustus -20% !

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Tootefotod: Mebilia köögimööbel Design & Production

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.