Retsept | Chili con carne

Chili con carne

Koostis:

500 g hakkliha (veis või segahakkliha)
1 suur sibul, hakitud
3 küüslauguküünt, peeneks hakitud
1 punane paprika, kuubikuteks lõigatud
1 roheline paprika, kuubikuteks lõigatud
1 purk (400 g) purustatud tomateid
1 purk (400 g) punaseid ube, nõrutatud ja loputatud
1 supilusikatäis tomatipastat
1–2 teelusikatäit tšillipulbrit (vastavalt maitsele)
1 teelusikatäis jahvatatud paprikapulbrit
1 teelusikatäis köömneid
1 tl suhkrut
500 ml kanapuljongit
2 supilusikatäit õli praadimiseks
Soola ja musta pipart maitse järgi
Serveerimiseks hapukoor, riivjuust ja värske koriander (valikuline)

Valmistamine:

Kuumuta suur pott keskmisel kuumusel ja lisa õli. Prae sibulat, kuni see muutub klaasjaks, seejärel lisa küüslauk ja kuumuta veel minut. Lisa hakkliha ja pruunista, kuni liha on läbi küpsenud. Lisa paprikad, tomatipasta ja maitseained (tšillipulber, paprikapulber, köömned). Sega hästi läbi ja kuumuta paar minutit, et maitsed avaneksid. Kalla juurde purustatud tomatid ja kanapuljong.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Scandinavian HOME veebiajakiri toob teieni inspireerivaid kodusid, kaasaegseid sisekujundustrende ning uudiseid disaini ja arhitektuuri maailmast. Samuti leiate siit maitsvaid retsepte, praktilisi ilunippe, aiaplaneerimise soovitusi ja ideid reisimiseks.

jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -

.