Boråstapeter tapeediga jõulukingituste kaunistamine

Jõulud terrassil

Me väärime igal aastal eriliselt kaunistatud ilusaid kingitusi kuuse all, mis toovad rõõmu ja üllatust. Iga pakend peaks olema nagu väike kunstiteos, mis peegeldab meie armastust ja hoolivust kingisaaja vastu. Sel aastal jagab Rootsis elav Malin oma loovust ja oskusi, näidates meile, kuidas kasutada Boråstapeter tapeeti, et luua kauneid lehve, mis muudavad meie kingipakid tõeliselt eriliseks. Need ilusad ja originaalsed kaunistused ei lisa mitte ainult visuaalset atraktiivsust, vaid ka isikupära, muutes iga kingituse unikaalseks. Vaata, kuidas lihtsad materjalid saavad muunduda lummavateks detailideks, mis muudavad jõulude tähistamise veelgi meeldejäävamaks!

Lehvi tegemiseks on sul vaja: tapeeti, kääre ja teipi.

Kuidas lehvi teha?

Vali tapeet, mida soovid kasutada, ja voldi suurem tükk pikuti pooleks, järgides tapeedi rulli. Malini tükid olid kõik vahemikus 8–15 cm pikad. Alustades volditud osast, lõika välja ‘silma’ kuju, mida saad teha igas suuruses. Kui volditud osa lahti voldid, peaks see välja nägema nagu prillid. Keera prillide küljed ehk otsad tagasi keskmesse, et moodustada lehv. Tõeliselt kauni ilme saavutamiseks pane otsad üksteise peale veidi kattuvana. Kleebi kogu lehvi keskosa teibiga, et need kindlalt paika jääksid. Lehvi esiosa peaks olema veidi laiem kui tagumine, et tagantpoolt ei oleks nähtav tapeedi tagapool.

Nüüd valmista õhuke riba, et katta lehvi keskosa. Keera see ümber paar korda ja kinnita tagant teibiga. Lõika volditud tapeedist veel üks õhuke pabeririba, mis moodustab lehvi otsad. Suuna volditud riba ülaosast veidi kitsamaks ja lõika iga otsa alusesse V-kuju. Valmista kaks riba. Kleebi need ribaotsad lehvi taha ja valmis see ongi!

Lehvid on toredad kingituste kaunistamiseks, ja miks mitte kasutada neid ka oma kuuse kaunistamiseks? Need sobivad ka aastaringseteks pidustusteks, näiteks sünnipäevakingituste pakkimiseks. Ära unusta neid kasutada rohkem kui üks kord aastas, mitte ainult jõuludel!

Tekst/kujundus: borastapeter.com | Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist JÕULUD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.