Väike, 37-ruudune korter

Väike, 37-ruudune korter

Selle korteri atmosfäär on loodud nutikalt ja elegantselt, ühendades funktsionaalsuse ja stiilsuse, mis teeb sellest tõeliselt meeldiva elukoha. Korter on 37-ruutmeetrine ja kahe toa ning köögiga, paiknedes hoones, mis pärineb 1920. aastatest. Üheks selle korteri silmapaistvaks omaduseks on kõrged laed, mis annavad ruumidele õhulisuse ja avaruse tunde. Need laed loovad ruumi tajutavaks suuremaks, kui see tegelikult on, ja lisavad ajastule omase iseloomu. Korteri üldine värvilahendus tugineb soojadele ja pehmetele hallidele toonidele, mis on kombineeritud mitmekesise sisekujundusega. Hall toon on harmooniliselt segatud mustade aksessuaaride, naturaalse puiduga ning valgete mööblidetailide ja tekstiilidega, mis loovad tervikliku ja meeldiva interjööri.

Elutoa sisekujundus on tõeliselt läbimõeldud, pakkudes piisavalt ruumi, et mahutada nii väike diivan kui ka mugav lounge-tool. Mööblipaigutus on tehtud nii, et see ei tee ruumi kitsaks, vaid annab samal ajal võimaluse lõõgastumiseks ja funktsionaalseks kasutamiseks. Elutoa eesosas on ümmargune söögilaud, mille ümber asuvad kolm stiilset tooli. See loob ideaalse koha nii igapäevasteks söömaaegadeks kui ka intiimsemateks koosviibimisteks. Laua asetus ja selle ümbrus on piisavalt ruumikas, et seal saaks muretult paar külalist võõrustada ning ühiselt mõnusalt aega veeta.

Magamistuba on eraldatud köögist ja elutoast elegantselt ja diskreetselt, luues privaatse tsooni, mis samas säilitab ühenduse ülejäänud korteriga. Üks selle ala pilkupüüdvamaid elemente on klaassein, mis lisab ruumile mitte ainult visuaalse efekti, vaid ka praktilisuse, lastes loomulikul valgusel elutoa söögilaua piirkonda paremini jõuda. Klaassein on kujunduslik element, mis annab ruumile omapära ja modernsuse, samas olles ka funktsionaalne lahendus valgustuse osas. Magamistoas on tähelepanu keskpunktis roheline toataim Dracaena Hookeriana, mis lisab ruumi elu ja värskust.

Seinad on kaetud Jotun Lady Minerals halli tooniga, mis loob rahustava ja pehme tausta. Vooditekstiil on valitud hoolikalt erinevates halli toonides, et sobituda seinavärvi ja muude sisustuselementidega, ning magamistoa nurgas on ka suur, maast laeni ulatuv valge riidekapp, mis täiendab ruumi minimalistlikku ja kaasaegset stiili. Köök on samuti läbimõeldult ja maitsekalt kujundatud. L-kujuline köögimööbel on pärit IKEA-st, kuid selle pinnad on antud spetsialistide hoolde, kes on need värvinud sügava tumehalli tooniga, mis annab köögile elegantse ja kaasaegse ilme. Töötasapind on mattmust, mille praktilisust rõhutab pritsmekindel servariba. Köögi tagasein on värvitud sama Jotun Lady Minerals halli tooniga, mida on kasutatud ka magamistoas, luues visuaalse sidususe kogu korteris.

Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter
Väike, 37-ruudune korter

Köögis kraanikausi kohal efektselt paigaldatud kohtvalgustid, mis sobituvad hästi elutuppa valitud kahele poole suunatava laevalgustiga.

Pisikeses, läbimõeldud lahendusega vannitoas nii duššinurk kui wc osa. Vannitoas leiab eest taas halli tooni, läbi vannitoakapi ja põranda. Seintel lihtne, valge, keraamiline plaat, mis halli tooniga suurepäraselt moodustavad ühtse terviku.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.