Industriaalse puudutusega, modernne retro köök

Industriaalse puudutusega, modernne retro köök

Teie ees avaneb kaunis ja ainulaadne köök, kus kaasaegne retrostiil ja industriaalne elegants põimuvad harmooniliselt. Seda ruumi iseloomustab peen ja modernne lähenemine, mis siiski suudab hoida silmatorkavalt sooja ja koduse atmosfääri. Köögimööbel, mille minimalistlik disain väljendub läbipaistvates metallist riiulites ja silmapaistva roostevabast terasest töötasapinnas, loob koos vana pruunika antiikse laua ja retrohõnguliste toolidega ühtse, stiilse terviku. See kombinatsioon annab köögile unikaalse iseloomu, kus iga detail räägib oma lugu ja iga element täiendab üksteist.

Köögipõranda katab elegantne mustvalge malelaud, mille ruudukujulised plaadid loovad visuaalselt meeldiva kontrasti ja täiendavad ruumi retrostiilis valitud sisustust. Seda mustvalget põrandat, mis meenutab malelauda, on hoolikalt valitud, et luua täiuslik kooskõla kogu köögi visiooniga.

Seina äärde valitud väikse ruudumustriga keraamiline plaat, mille paigaldamine on mugav suurte osade tõttu, toob esile köögi rafineerituse ja lihtsuse. Plaatide lihtne muster täiendub puhta ja minimalistliku üldilmega, andes ruumile meeldiva tekstuurilise detaili, mis on samas praktiline ja ajatu.

Köögis on ka valge kapp või kummut, mis on mõeldud lauanõude hoidmiseks, ja sellele lisab visuaalset võlu seinal olev pilt, millel on skandinaavia stiilis kujutatud mereande. See kunstiteos toob ruumi kergelt mereteemalist meeleolu ja sobib ideaalselt kokku köögi üldise kujundusega, lisades sellele värskendava ja elava aktsendi.

Väikse köögi toimimisvõimekuse tagamiseks on fookusesse seatud roostevabast terasest õhupuhastaja, mille kohal asuvad avatud metallist riiulid. Need riiulid on elegantselt korraldatud erinevate roostevabast terasest nõude, anumate ja serveerimisnõudega. Iga detail on hoolikalt paigutatud, et pakkuda praktilist funktsionaalsust, samas kui köögi üldine välimus jääb ühtlaselt elegantseks ja kaasaegseks.

Köök, mida iseloomustab retro ja industriaalne stiil, on tõeline kunstiteos, kus iga element, alates põrandaplaatidest kuni seina kunstiteoseni, loovad harmoonilise ja stiliseeritud keskkonna, kus igapäevaelu ja esteetika kohtuvad kaunilt ja nauditavalt.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KÖÖK | SÖÖGITUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.