Julge sammuna kasutatud köögimööblil pastelset roosat

Julge sammuna kasutatud köögimööblil pastelset roosat

Nernst Hansoni 1955. aastal Rootsis projekteeritud maja, mille arhitektuurne keel peegeldab ajastu minimalistlikku elegantsi, on klassikaline näide funktsionalismi täiuslikust väljendamisest. See ajalooline kodu toob esile 1950-ndate aastate kortermaja elustiili, säilitades mitmeid originaalseid detaili, mis annavad sooja ja koduse atmosfääri. Erilise tähelepanu all on köök, mis tõeliselt paistab silma oma kauni ja autentselt säilinud disainiga.

Köök, mille seinad on kaetud puhtalt valgete värvitoonidega, väljendab funktsionalismi parimat praktikat. Köögimööbel, mida iseloomustab klassikaline funktsionaalne disain, on särav pastelne roosa, mis toob esile pehme ja rahustava õhkkonna. See roosa tooni rõhutab elegantselt köögiruumi eripära, samas kui ülejäänud mööblitükid on puhaste valgete toonidega, luues seeläbi kontrasti, mis on samas stiilne ja meeldiv. Köögimööbli töötasapind on valmistatud tammepuidust, mille soe ja naturaalne värvitoon sobib harmooniliselt kokku valge ja roosa mööbliga, luues ühtse ja elegantse visuaali.

Köögi põranda katab musta ja valge tooniga põrandaplaatidest koostatud ruudumuster, mis lisab ruumile visuaalset huvi ja distsipliini. Põrandal laiuv naturaalse värviga jute vaip täiendab oma maheda tekstuuriga põranda ilu ja toob välja ruumi klassikalise võlu. Köök on hoolikalt kujundatud, et mahutada ka väike istumisnurgake, kus paikneb pisike laud ja kolm erinevat tooli. See nurgake pakub mugavat ja hubast kohta, kus nautida kergeid eineid või lihtsalt lõõgastuda.

Söögilaua kohal ripub lihtne must lamp, mille disain on kombineeritud messingist elementidega. See lamp on mõeldud olema funktsionaalne ja stiilne, pakkudes samal ajal piisavat valgustust söögilaua kohal. Musta tooni ripplamp sulandub kenasti kokku põrandal leiduvate mustade toonide põrandaplaatidega, luues visuaalse kooskõla, mis on samas kaasaegne ja klassikaline. Kõik need detailid kokku loovad köögi, mis on oma ajastu peegeldus, kuid samas ka praktiline ja kodune, pakkudes soojendavat ja elegantset keskkonda oma peremeestele.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kvarteretmakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KÖÖK | SÖÖGITUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.