Värve täis köök ja söögitoa osa

Värve täis köök ja söögitoa osa

Köök ja söögituba on ruumid, kus igapäevaelu kohtab stiili ja funktsionaalsuse harmooniat, ning nende värvi- ja materjalivalik on hoolikalt läbimõeldud, et luua üksikasjaliku elegantsi ja peene atmosfääriga keskkond. Seintele on valitud üllatavalt kaunis sinakashall toon, millel on varjundite mäng, mis muutub valguse erinevates suundades. See värvitoon ei ole mitte ainult visuaalselt nauditav, vaid loob ka rahuliku ja avara tunde, mis muudab ruumi avatumaks ja kutsuvamaks.

Köök ise on tõeline silmailu ja maitsekuse kehastus. Seinavärvi kõrval on köögimööbel loodud mitmekesistest värvitoonidest ja efektsetest materjalidest. Alumised köögikapid on mustad, luues tugeva visuaalse kontrasti ülemiste kapidega, mis on valmistatud naturaalsest kasepuidust. See kahe erineva materjali ja tooni kombinatsioon lisab ruumile sügavust ja mitmekesist tekstuuri. Töötasapind on erakordsest Itaalia Rosso Verona marmorist, mille punakasmustade veenide ja mustade detailide mänguline koostis annab luksusliku ja elegantse ilme, samas kui see pehmendab ja tasakaalustab kasepuidust kapid ja mustad alused kapid.

Söögilaud, mille värv on must, on ruumi keskmes. Selle ümber asuvad toolid, mis on valmistatud naturaalsest heledast puidust ja mustast nahast, lisavad ruumi kauni kontrasti ja peene elegantsi. Toolide stiilne ja ajatu disain täiendab lauda, luues harmoonilise ja rafineeritud söögikoha. Põranda katmiseks on valitud hele puitpõrand, millele asetatud mitmevärviline kaltsuvaip, mille heledamad toonid kordavad köögis leiduvaid värve ja luuakse visuaalne ühtsus. See vaip ei ole mitte ainult praktiline, vaid ka kaunistab ruumi, sidudes köögi ja söögitoa omavahel.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.