Milline köök on paralleelne köök?

Milline köök on paralleelne köök?

Igapäevased hommikud algavad meie köögis, kus me valmistume uue päeva väljakutseteks. Köök on see koht, kus paljud meist alustavad oma päeva – olgu see kiire kohvi tegemise rutiin või hetk, mil peatume, et nautida päeva algust. Köök on kodu südames, kus me kogume energiat ja valmistume ette päevaks.

Köögimööbli organiseeritus mängib suurt rolli selles, kuidas meie hommikud kulgevad. Hästi korraldatud köök, kus kõik vajalikud asjad on hõlpsasti käe-jala ulatuses, aitab meil säästa aega ja energiat. Kui kõik esemed on õigetes kohtades ja kergesti kätte saadavad, muutuvad igapäevased toimetused, nagu kohvi valmistamine või hommikusöögi tegemine, palju lihtsamaks ja meeldivamaks.

Paralleelne köök on üks võimalus, kuidas köögimööblit ruumiliselt paigutada. Selle lahenduse puhul on köögimööbel paigutatud vastastikku olevatesse seintesse, luues avara ja funktsionaalse tööruumi. See sobib eriti hästi kitsastes või pikemates köökides, kus on oluline iga ruutmeetri maksimaalne kasutamine. Oluline on, et kappide vaheline kaugus oleks vähemalt 1,2 meetrit, et tagada mugav liikumine ja tööruum.

Antud köögilahendus on suurepärane näide hästi läbimõeldud disainist. Köögimööbel on esindatud pehme rohekas-hallika tooni ja marmorist töötasapinnaga, luues elegantse ja modernse ilme. Kuldsete käepidemetega köögimööbel, mis peegeldub ka söögilaua kohal rippuvas valgustis, lisab ruumile sära ja ühtsuse. Köögi põranda katab osaliselt kaunis kalasaba parkett, mis on kombineeritud Maroko stiilis keraamiliste plaatidega, andes ruumile soojust ja isikupära.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.