Hoolikalt läbimõeldud lahendusega köök

Hoolikalt läbimõeldud lahendusega köök

Köök, millel on inspireeriv lahendus ja kus iga üksikasja ning paigutuse element on efektiivselt ja põhjalikult läbi mõeldud, esitleb end kui tõeline kodune kunstiteos. Eriti silmapaistev on köögimööbli töötasapind, mille valmistamiseks on valitud täpselt vormitud betoon. See betoonist pind pole mitte ainult praktiline ja vastupidav, vaid sisaldab ka integreeritavat pliiti, mille ühtlane joondus ja sujuv pinnatöötlus annavad sellele modernse ja minimalistliku ilme.

Töötasapind on kaunistatud erinevate potitaimede ja musta tooni anumatega, milles peituvad elegantsete puidust köögiriistade varud. Mustad anumad ja puidust aksessuaarid loovad harmoonilise kontrasti, lisades köögile mõnusa loodusliku soojuse. Erinevalt paljuski tavapärastest köökidest, on siin töötasapinna ülaosas puuduvad kapid; nende asemel on paigaldatud lihtne, kuid kunstiliselt kujundatud puidust riiul. See riiul ei ole mitte ainult praktiline, vaid lisab ka stiilset visuaalset huvi, kandes mitmeid taimi ja nõusid, mis muudavad tühja seina koduseks ja elavaks.

Kööginurga igas elemendis peegelduv harmoonia ja praktilisus leiavad oma jätku vana, pikendatava klapplauda kujul. See laud, mis osaliselt on kasutuses, pakub mugavat istumisvõimalust kolmele inimesele. Iga istekoht on varustatud ainulaadse puidust tooliga, mis lisab kogu köögi disainile individuaalsust ja soojust. Laua otsas olev must tool, mille isteosa värvitoon kooskõlastub puidust mööbliga, loob visuaalse sidususe, sidudes laudade ja toolide komplekti ühtseks tervikuks. Vana klapplaud, mis on saanud ka oma jagu värskendust, on tagasi oma täies hiilguses ja täidab oma ülesande elegantse ja praktilise söögilauana.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.