Lihtne põhjamaine köök halli ja valge värvigammaga

Lihtne põhjamaine köök halli ja valge värvigammaga

Rootsi koduköök on kujundatud minimalistlikus stiilis, keskendudes lihtsusele ja funktsionaalsusele. Selle köögi üldmulje on puhas ja avar, tänu hoolikalt valitud disainielementidele ja värvidele. Seinad on värvitud puhta valge värvitooniga, mis annab ruumile helge ja avatud ilme. Sellele neutraalsele taustale lisavad elavust ja huvitavaid aktsente erinevad mööblidetailid, mis on valitud kontrastsetes värvitoonides.

Köök ise on küllaltki väike, kuid hoolikalt planeeritud. Köögimööbel on valitud tumehalli tooni ja ulatub maast laeni, pakkudes maksimaalselt hoiuruumi ning rõhutades vertikaalset ruumi kasutust. Vaatamata tagasihoidlikule suurusele on köögis olemas kõik vajalik, sealhulgas ka ümar söögilaud ja toolid. See kompaktne sööginurk on suurepärane nii toidu valmistamiseks kui ka söögikordade nautimiseks, pakkudes mugavust ja praktilisust.

Töötasapind on valmistatud kõrgsurvelaminaadist, mis imiteerib puidu tooni. See lisab köögile soojust ja loomulikkust, luues meeldiva kontrasti tumehalli mööbli ja valgete seinte vahel. Lisaks on puidu elemente kasutatud ka mujal köögis – näiteks praktilistes puitdetailides ja söögilauas, mis toovad ruumi juurde hubasust ja kodust tunnet.

Köögipõrand on kaetud kauni originaalse puitpõrandaga, mis on värvitud valgeks, et säilitada ruumi hele ja õhuline atmosfäär. See kombinatsioon traditsioonilisest ja kaasaegsest disainist loob harmoonilise ja stiilse keskkonna, mis on samal ajal nii funktsionaalne kui ka esteetiliselt meeldiv.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.