Kaunis lillelise mustriga tapeet ilmestab magamistoa seinu

Kaunis lillelise mustriga tapeet ilmestab magamistoa seinu

Lillelise tapeedi valikul tuleks alustada tapeedi mustri värvidest. Vali tapeet, mis sobituks Sinu ülejäänud kodu stiiliga nagu antud interjööris on tehtud.

Antud magamistoa seinu katab Arne Jacobseni tapeet "Klöver", mis sobitub kenasti toas leiduvate toonidega, mis langevad kokku tapeedimustril olevate toonidega. Ruumis sobitatud kokku mitmed looduslikud toonid. Nii erinevad liivakarva toonid (valgusti, tumba, vaip) kui heleroheliseks värvitud kapp, samuti valged tekstiilkardinad ja voodipesu, loovad omavahel täiusliku kombo. Magamistoa laes efektne tekstiilist laelamp Hilma loob magamistuppa õdusa meeleolu.

Mida veel teada tapeedi valimisel

Kuna kunstlik valgus ja päikesekiirgus mõjutavad värvitoone erinevalt, tuleks kaupluses tapeete valides arvestada tapeedi värvide erinevusega kodustes tingimustes, kus valgus võib tapeedile langeda teisti. Arvestada tuleks ka sellega, kuhu ilmakaarde avanevad magamistoa aknad ja kui palju valgust nende kaudu ruumi tuleb.  Külm valgus muudab värvitoone tunduvalt külmemaks ja soe valgus vastavalt soojemaks. Tapeeti võite osaliselt kasutada ka vaid ühes seinas, luues ruumi fookuspunkti. Ülejäänud seinad kata värviga, mis ühilduks tapeedi mustriga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.