Eelista sisustamisel looduslike ja vastupidavaid detaile

Miks tasub oma kodu interjööris kasutada looduslikust kangast tooteid?

Kodu on koht, mida hindavad paljud inimesed. Üha enam soovitakse oma kodu muuta võimalikult loomulikuks, vähem ülekoormatuks, et interjöör aastatega ära ei tüütaks. Valides oma koju sisustusdetaile, tuleks eelistada looduslike ja vastupidavaid detaile. Kvaliteetsed puuvillased, villased ja linased tooted lisavad kodule hubast ja loomulikku ilmet. Selles artiklis arutlemegi selle üle, miks tasub koju valida looduslikust kangast tooteid.

Nõu annab: FLOKATI

Erinevatesse interjööridesse sobivad naturaalsed värvid

Looduslikke kangaid iseloomustavad tavaliselt maalähedased neutraalsed värvid, mis sobivad erinevatesse interjööridesse. Erinevat värvi mööbliga sobivad hästi kokku erinevad maalähedased värvitoonid, need täiendavad interjööri ning lisavad elegantsi ja hubasust. Neutraalsed värvid ei tüüta nii kiiresti ära, looduslikust kangast tooted on vastupidavad. Näiteks villased tekid ei kaota korraliku hoolduse korral oma välimust väga pikki aastaid.

Naturaalsetest kangastest tooted - pikaajaline investeering

Tõsi on see, et väga kvaliteetsed puuvillased, villased või linased tooted maksavad rohkem kui sünteetilised. Looduslikust kangast valmistatud tooted on aga palju vastupidavamad, mistõttu tuleks toote ostu käsitleda kui pikaajalist investeeringut oma kodu mugavusse. Neutraalsete värvide ja tekstuuride tõttu on neid lihtne kohandada kiiresti muutuvasse koduinterjööri. Laialt on levinud müüt, et linased või villased tooted on raskesti hooldatavad ja kestavad seetõttu vähem, kuid see ei vasta tõele. Nende toodete hooldamisel ei pea tegema muud, kui hoolikalt läbi vaatama hooldussildi soovitused ja valima õige pesuaine.

Naturaalsetest kangastest tooteid on lihtne sobitada teiste faktuuridega

Looduslikest kangastest valmistatud tooteid, nagu villased vaibad, padjad, voodipesu, tekid, on lihtne kombineerida naturaalsest puidust valmistatud mööbli ja dekoratsioonidega. See aitab luua veelgi hubasema, loomulikuma ja luksuslikuma kodu ilme. Tunnete end sellises keskkonnas kindlasti paremini ja mugavamalt.

Naturaalsetest kangastest tooted lisavad kodule hubasust

Me kõik tahame, et meie kodu oleks nii hubane, et meil tekiks iga päev soov sinna igal ajal kiirelt tagasi jõuda, nii töölt, poest kui reisilt tulles. Kindlasti aitavad kodu interjööri täiendada naturaalsed detailid, näiteks diivani servale asetatud villane tekk, mis soojendab filmi vaadates ja näeb samas ka ilus välja. Linased laudlinad, linikud või voodikatted loovad terviklikuma ruumi. Valides erinevaid detaile, tuleks arvestada lisaks nende hinnale või välimusele kindlasti ka nende koostise peale. Looduslikest kangastest tooted kestavad kauem ega kaota kauaks oma välimust, seega tasub investeerida neisse.

Avasta kõrgeima kvaliteediga villatooted veebilehel flokati.ee. Jälgi Flokati tegemisi nii nende Facebooki kontolt @Flokati Eesti kui ka Instagrami kontolt @flokati_eesti

Tekst/kujundus: flokati.ee / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: flokati.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.