Retsept | Tosca kook

Retsept | Tosca kook

Koogi taigen

150 g suhkrut
100 g toasooja pehmet võid
3 muna
Soola
2 tl küpsetuspulbrit
250 g jahu
1 tl vanillisuhkrut või ekstrakti

Kate

250g Erinevaid pähkleid ja rosinaid
30 g võid
120 ml vahukoort
150g suhkrut
 Näpuotsaga soola

Valmistamine

Alustuseks kuumuta ahi 180 kraadini. Seejärel vahusta toasoe või suhkruga, kuni segu muutub kohevaks. Lisa ükshaaval munad, segades iga kord hoolikalt läbi, ja lisa ka vanillisuhkur. Teises kausis sega jahu, sool ja küpsetuspulber omavahel ühtlaseks. Ühenda kuivained vahustatud seguga, segades õrnalt ja ühtlaselt, et tainas jääks kerge ja õhuline. Vala tainas küpsetusvormi ja tõsta ahju umbes 20 minutiks, kuni kook on küpsenud, kuid keskel veel veidi toores. Siis lisa koogile pähklid ja rosinad, ja küpseta veel 10 minutit, kuni pealispind on kuldne ja tekstuur veidi tihenenud. Kui kook on valmis, tõsta see välja ja jäta jahtuma.

Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -

Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust

Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -