Koostisosad
Põhi:
220 g jahu
150 g riivjuustu
150 g võid
3 spl külma vett
Täidis:
3 sibulat
1 kg porgandit
2-3 spl õli
1 tl soola
4 muna
3 dl piima
0,5 tl musta pipart
Valmistamine:
Sega jahu, juust ja pehme või ühtlaseks puruks. Lisa vesi ning sega kiiresti tainaks. Vooderda 30 cm vorm tainaga ja aseta 10 minutiks külma. küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. täidise jaoks haki sibul peeneks ning riivi keedetud porgandid jämeda riiviga. Pruunista sibulad ja lisa porgand , maitsesta soolaga. Klopi munad lahti, lisa piim ja sool. Aseta porganditäidis põhjale ning vala üle munaseguga. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit. Kes armastab rohkem juustus võib lisada enne küpsetamist kattele veel juustukuubikuid.