Koostis:
500 g kanarinda
100 g jahu
4 muna
150 g riivsaia
1 tl soola
Õli praadimiseks
Valmistamine:
Lõika kanarind väikesteks tükkideks, et moodustuksid ühtlased suupärased nagitsad, ja maitsesta soolaga. Aseta ühte kaussi jahu, teise klopitud munad ja kolmandasse riivsai. Veereta kanatükid esmalt jahus, seejärel kasta munasegusse ja lõpuks kata riivsaiaga, veendudes, et iga tükk oleks korralikult kaetud. Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel ja prae nagitsad mõlemalt poolt kuldpruuniks, umbes 3–4 minutit kummaltki poolt, kuni kana on täielikult küps. Alternatiivina võid asetada nagitsad ahjuplaadile, mis on kaetud küpsetuspaberiga, ning küpsetada 200 °C juures 20–25 minutit, keerates need poole küpsemisaja pealt ümber. Serveeri kohe koos meelepärase kastmega.