Kuidas saavutada meigi abil lopsakad huuled?

Kuidas saavutada meigi abil lopsakad huuled?

Jumestuse täiustamiseks ja huulte lopsakuse suurendamiseks on mitmeid praktilisi nõuandeid, mille järgimine võib märkimisväärselt muuta teie ilme. Alustuseks on oluline hoolitseda huulte eest, et need oleksid siledad ja pehmed. Üks tõhus meetod on huulte koorimine, mille saate ise kodus kergesti valmistada. Segage lihtsalt lusikatäis kohvipuru ja mett, et luua koorija, mis aitab eemaldada surnud naharakud. Koorimise protsess mitte ainult ei puhasta huuli, vaid valmistab need ette ka hilisemaks meigiks, muutes huulte pinna ühtlasemaks ja meeldivamaks.

Kui huuled on kooritud ja puhtad, on aeg liikuda edasi jumestuse järgmise etapi juurde, milleks on nende silendamine ja heledamaks muutmine. Heledama concealer’i kasutamine on äärmiselt efektiivne viis, et tuua esile huulte loomulik ilu. Mina ise kasutan Urban Decay 24/7 silmapliiatsit või NYX HD concealer’it, mis aitavad luua ühtlase ja kauni aluse. On oluline jälgida, milliseid piirkondi rõhutada, mis sõltub ka teie huulekujule sobivusest. Näiteks, kui teil on lopsakad alahuled, pole mõistlik neid veelgi esile tõsta, sest see võib anda soovimatu efekti. Huulekuju arvestamine on igasuguste meigitehnikate puhul väga oluline, et saavutada harmooniline ja tasakaalustatud tulemus.

Kui olete huulekuju määratlenud ja kasutate huulepliiatsit, soovitan valida paar tooni tumedamat varjundit kui teie loomulik huulevärv. Tumeda huulepliiatsi kasutamine aitab luua sügavust ja annab huultele volüümi, samas luues ilusama kontrasti. Samuti tasub tähelepanu pöörata sellele, et huulte kontuur oleks korralikult määratletud, et meik oleks professionaalne ja viimistletud.

Viimistlemiseks on soovitatav kasutada heledat ja sädelevat highlighter’it või lauvärvi, millega saab huulte kontuuri veelgi rohkem rõhutada. Selle tegevuse läbiviimiseks võite kasutada oma sõrme või pintslit, sõltuvalt sellest, milline meetod teile paremini sobib. Highlighter’i lisamine toob huultele sädeluse ja loob illusiooni täidlasematest ja lopsakatest huultest. Kokkuvõttes, järgides neid lihtsaid, kuid tõhusaid näpunäiteid, on võimalik saavutada kaunim ja silmapaistvam huulemeik, mis toob esile teie loomuliku ilu ning loob visuaalselt atraktiivse ilme, millega tunnete end enesekindlalt.

Pilt nr 1

Tekst: Kerstin Koort /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Jumestuse tegemiseks fotod: Kerstin Koort |  Peafoto: pexels.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.