Armas väike lastetuba

Armas väike lastetuba

Täiusliku toa loomise kunst on tihti seotud tuntud ja usaldusväärsete brändide tootevalikuga, nagu näiteks IKEA, mille valik on toonud suurepärase tasakaalu ja harmoonia igasse ruumi. Näiteks, laste toa kujundamisel on seinatooniks valitud särav helehall matt värv, mis loob meeldiva, rahuliku ja avara õhkkonna. Selle värvitooni kooslus valgeks värvitud puitpõranda, valge mööbli ja heleda puidust mööbliga loob täieliku, ühtse terviku, kus iga detail on harmooniliselt omavahel seotud.

Ruumi vasakul seinal on paigutatud IKEA seinakapp IVAR, mis oma lihtsa ja funktsionaalse disainiga täidab ruumi praktilise ja esteetilise eesmärgiga. Selle kõrval asub IKEA ALGOT seinariiul, mille ülemised valged riiulid on asendatud ehituspoodidest saadud puitplaatidega. See muudatus lisab ruumile tekstuuri ja sügavust, luues visuaalselt huvitava ja kokkuhoidliku koosluse seinakapiga.

Voodi, millel on kaks paksemat madratsit, on paigutatud ruumi avara akna alla, et luua ruumikas ja hubane magamisnurk. Madratsite kohal seinal on String riiulisüsteem valgete riiulitega, millel leidub erinevaid raamatuid ja mänguasju, lisades toale funktsionaalset sära ja kordumatut iseloomu.

Toa dekoratiivsed elemendid, sealhulgas mitmed raamitud postrid seinal, lisavad visuaalset huvi ja isikupära. Efektsed, pastelsetes toonides seinale kinnitatavad õhupallid, milleks on ByON keraamilised õhupallid, toovad ruumi mängulist elegantsi ja pehmet atmosfääri. Tekstiilide valikul on tähelepanu pööratud toa värvitoonide harmooniale: hallid kardinad, halli ja valge värvitooni voodipesu, pastelses toonis päevatekk ning erinevate mustritega dekoratiivpadjad loovad ühtse ja meeldiva visuaalse koosluse, mis kutsub esile rahu ja mugavust. Iga element, olgu see siis mööbel, värvid või dekoratiivsed aksessuaarid, on hoolikalt valitud ja paigutatud, et luua täiuslik ja terviklik ruum, kus iga detail räägib oma lugu ja toetab kogu toa harmoonilist olemust.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.