Õrna hallika varjundiga tüdrukute tuba

Õrna hallika varjundiga tüdrukute tuba

Hall ja pastelsed toonid loovad interjööris harmoonilise ja tasakaaluka õhkkonna, mis sobib ideaalselt tüdrukute toa kujundamiseks. Neutraalseks peetav hall on samal ajal rahulik ja elegantne, kuid selle mitmekülgsus võimaldab seda suurepäraselt kombineerida erinevate värvidega, andes ruumile nii sügavust kui ka pehmust. Eriti hästi sobib see pastelse roosa kõrval, mis omakorda lisab ruumi naiselikku kergust ja elurõõmu. See kombinatsioon pole mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka praktiline – hall ja pastelne roosa loovad õrnalt unenäolise atmosfääri, mis on justkui loodud laste magamistoa jaoks.

Lakke riputatud elegantne Taani brändi VITA hanesulgedest lamp toob toa sisekujundusse pehmust ja tekstuurilist sügavust. See õhuline valgusti täidab ruumi sooja ja pehme valgusega, mis ei ole liiga ere, vaid sobib ideaalselt õhtuseks ajaks, kui laps valmistub magamaminekuks. Sulgedest lambi kergus lisab kogu interjöörile justkui unistavat ja tütarlapselikku puudutust, muutes toa hubaseks ja rahulikuks paigaks. Lamp on valitud mitte ainult funktsionaalsuse pärast, vaid ka visuaalse mulje tõttu – see toimib dekoratiivse elemendina, mis täiustab kogu ruumi ja muudab selle visuaalselt köitvamaks.

Kogu sisekujundus on loodud selliselt, et iga detail on omavahel hoolikalt seotud. Mööbel, aksessuaarid ja tekstiilid valitud viisil, mis loovad tervikliku ja harmoonilise keskkonna. Tekstiilide valikul on kasutatud pehmeid pastelseid toone, mis sulanduvad halliga, andes ruumile pehmuse ja mugavuse tunde. Hall toon kordub erinevates detailides – alates vooditekstiilidest ja tipi telgist kuni kummutini, mis lisab ruumile ühtsust ja järjepidevust. Tekkide ja patjade pehmed pastelsetes toonides kihid loovad sooja ja turvalise tunde, mis aitab lapsel rahulikult magama jääda.

Voodi kõrval olev seinaosa, mis võiks muidu tunduda tühja ja igavana, on nutikalt täiustatud erinevate mõtteterade ja piltidega, lisades ruumile isikupära. Need dekoratiivsed elemendid annavad ruumile soojust ja meenutavad mälestusi, mis on seotud lapsepõlve eriliste hetkede ja kogemustega. Lisaks on seinale paigutatud üksik nagi, millel ripub väike kleidike – mälestus beebieast, mis toob ruumi veelgi rohkem nostalgiat ja hellust. Iga kord, kui kleidike pilku köidab, meenub lapsevanematele nende lapse esimesed sammud ja kallid hetked, muutes toa isiklikuks ja südamlikuks ruumiks.

Erinevate detailide hulgas on ka mängutelk, mis sobib ideaalselt laste mängutuppa. Telk pakub lastele võimalust luua omaette väike varjupaik, kus nad saavad mängida, raamatuid lugeda või lihtsalt aega veeta. See väike telgike on ruumi keskpunktiks, mis köidab lapse tähelepanu ja pakub neile privaatsust ja turvalisust. Telk on multifunktsionaalne – see sobib suurepäraselt nii tüdrukute kui poiste tuppa ja on kasutatav erinevates vanusevahemikes, olenevalt ruumi suurusest ja lapse eelistustest.

Kogu tuba on sisustatud viisil, mis arvestab nii esteetikat kui praktilisust. Iga element on hoolikalt valitud, et sobituda tervikusse, pakkudes samal ajal lapsele mugavat ja funktsionaalset ruumi, kus on ruumi nii mängimiseks kui puhkamiseks. Tekstiilide ja aksessuaaride õrnad toonid ning hoolikalt valitud detailid loovad ruumi, mis on korraga nii unenäoline kui ka praktiline.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.