Võluvate tapeetidega korter

Võluvate tapeetidega korter

Korter, mille pindala on 50,9 ruutmeetrit, hõlmab kahte tuba ja kööki, loob võluva ja harmoonilise atmosfääri, kus sisekujunduses mängivad võtmerolli neutraalsed ja mahedad toonid, mis loovad rahuliku ja hubase elukeskkonna. Valge värv domineerib kogu elamises, pakkudes visuaalset kergust ja avarust, samal ajal kui pehmed aktsenttoonid ilmnevad tapeedi ja tekstiili kaudu, andes interjöörile sügavust ja isikupära.

Eluruumide põrandaid katab ühtlane valge puitpõrand, mille loomulikud vahed aitavad esile tuua puitmaterjali loomulikku ilu ja tekstuuri. Selline lahendus lisab ruumidele ajatut elegantsi ja võlu. Põrand, mida on hoolikalt värvitud, loob kontrasti teiste elementidega ja paneb valged seinad, laed ning mööbli särama.

Magamistuba on sisustatud pehmete ja rahustavate toonidega, mis loovad unikaalse atmosfääri. Seinad on kaetud Emma von Brömsseni tapeediga "Hares in Hiding", mille pehme beežikas värvigamma loob sooja ja kutsuva tunde. Tapeedi õrn mustrimaailm ühendub harmooniliselt valge puitpõranda, kõrgete ja elegantsete põrandaliistude ning valgete mööbliesemetega. Mööbel on hoolikalt valitud ja stiliseeritud, sealhulgas suur riidekapp, valge kummut ja valge kangast laelamp. Need detailid loovad ühtse visuaalse terviku, mis annab magamistoale puhast ja korrastatud ilmet.

Lisaks valitseb ruumis sügavate aknaniššide kaudu veelgi enam valguse ja avaruse tunnet, tuues sisse päevavalguse, mis mängib tekstiilide ja tapeedi peal. Kardinad, päevatekk ja voodipesu järgivad sarnaseid beežikaid toone, lisades pehmust ja tekstuuri. Samas tuuakse ruumi juurde õrnalt telliskivipunast tooni voodipesu kaudu, mis lisab värvi ja soojust. Mööbli ja aksessuaaride juurde on lisatud peenelt ka puidutooni läbi dekoratiivsete korvide, mis asuvad kapil. Need annavad interjöörile looduslähedase nüansi ja loovad mõnusa kontrasti valge taustaga. Mustad seinalambid ja hallid dekoratiivsed elemendid aknalaual toovad ruumi sisse vajaliku modernsuse ja elegantsi, säilitades samas õhulise ja rahustava üldmulje.

Elutuba on jagatud oskuslikult kaheks erinevaks tsooniks, mis võimaldab ruumi mitmekesist kasutust. Ühel pool asub mugav puhkenurk, kuhu on paigutatud pehme diivan, stiilne tugitool ja sobiv diivanilaud. Kõik see on ühendatud pehme vaibaga, mis lisab ruumile tekstuuri ja soojust. Diivani vastas paikneb funktsionaalne ja esteetiline String riiulisüsteem, millele on lisatud kunstiline plakat, mis peegeldab ruumi omanäolisust ja isiklikku maitset. See tsoon on ideaalne lõõgastumiseks ja ajaveetmiseks, pakkudes mugavust ja praktilisust samal ajal.

Teisel pool elutuba, seina äärde, on paigutatud sööginurk. Ümmargune, lahtikäiv söögilaud on ümbritsetud elegantsete söögitoolidega, mis loovad õdusa ja intiimse atmosfääri igapäevasteks toidukordadeks, kuid vajadusel saab laua avada, et mahutada rohkem külalisi. See on praktiline lahendus, mis võimaldab ruumi dünaamilist kasutust erinevatel elujuhtudel. Sööginurga disain on viimistletud täpselt ja hoolikalt: rohelist värvi toolid sobituvad täiuslikult ruumi aksentseina ja sama rohelise tooniga tapeedi juurde, mis on Midbeci "Pirum" kollektsioonist. Selle õrna tapeedimustri taustal paistab roheline toon värskendava ja elurõõmsa elemendina.

Elutoa istumisala ja sööginurga värvivalik ühendab mitmeid pehmeid ja neutraalseid toone. Halli ja pruuni kombinatsioon elutoa tekstiilides ning mööblis loob harmoonilise ja tasakaalustatud atmosfääri. Tänu erinevatele tekstuuridele ja värvidele on ruum täidetud mitmekesisuse ja rikkalike visuaalsete elementidega, mis pakuvad silmailu ja esteetilist rahulolu.

Lihtne, valgusküllane esik, mille nagidega sein kaetud "Boutique" tapeediga.

Kööki sisenedes jääb koheselt silma aknaga aksentsein, kus imeilus William Morrise tapeet "Pimpernel Bayleaf". Köögimööbel paigutatud vastasseintele- paralleelne köök. Mõlemas seinas ainult alumised halli tooni kapid (IKEA), millel messingist käepidemed. Kappide ülal erinevad stiilis avatud riiulid, kus leiab nii keraamilisi nõusid kui potitaimi. Köögimööbli töötasapinnaks valitud marmor imitatsiooniga kõrgsurvelaminaadist töötasapind. Kraanikausiga töötasapinna sein kaetud valge, keraamilise plaadiga, mille vuugivahed hallid, vastasseinas töötasapinna tagune sein värvitud valgeks. Akna juurde on jäetud väike vaba pind väiksele söögilauale, kuhu äärde mahub kaks söögitooli, kus hea hommikukohvi nautida.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: www.alvhem.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.