Kaunis metsaroheline köögimööbel, millesse võid armuda

Kaunis metsaroheline köögimööbel, millesse võid armuda

Kui köök on kodu süda, siis elutuba on kindlasti selle hing. Selles kodus on need kaks ruumi oskuslikult ühendatud, moodustades ühtse ja harmoonilise terviku, mis kutsub pererahvast ja külalisi kokku tulema. See ühendatud ruum on kujundatud nii, et iga detail räägib omavahel harmoonilist keelt, luues õdusa ja sooja atmosfääri, kus on tunda armastuse ja hoolivuse kohalolu.

Elutoa ja köögi vaheline sujuv üleminek loob avaruse ja õhulisuse tunde. Kaks suurt, avarat akent lasevad tuppa külluslikult loomulikku valgust, mis mängib ruumis erinevate tekstuuride ja toonide peal, andes kogu ruumile elu ja särtsu. Need aknad on nagu kodu silmad, mis avanevad välismaailmale, kuid samal ajal säilitavad ruumis intiimsuse ja privaatsuse.

Köögiosa, mis asub kaldega seinas, on tõeline meistriteos. See on varustatud eritellimusel valmistatud L-kujulise köögimööbliga, mille sügav tumeroheline toon annab ruumile iseloomu ja elegantse noodi. Marmoritest töötasapinnad koos pritsmekaitsega lisavad luksusliku ja ajatu viimistluse, tuues esile köögi funktsionaalsuse ja ilu üheskoos. Kroomitud käepidemed, segisti ja valamu sulanduvad sellesse kujundusse täiuslikult, lisades modernsuse ja elegantsi puudutuse.

Ruumis kasutatud materjalide harmooniline kooslus jätkub ka põrandal, kus laiub naturaalne puidutoonis, kalasabamustris parkett. See põrand on otsekui kodu vundament, mis kannab endas soojust ja looduslähedust, pakkudes stabiilsust ja mugavust igal sammul. Parketi soe toon loob täiusliku kontrasti nii köögimööbli tumerohelise kui ka marmori helgusega, luues kogu ruumis tervikliku ja hubase atmosfääri.

Köögi ja söögiala ühenduspunktiks on akna all paiknev, samast puidust valmistatud ümmargune söögilaud. See laud on rohkem kui lihtsalt koht söömiseks – see on koht, kus kogunetakse hommikukohviks, kus jagatakse päevasündmusi ja kus luuakse mälestusi. Puidust toolid, mis laua ümber paiknevad, on valitud hoolikalt, et need haakuksid nii laua kui ka ülejäänud interjööriga, lisades ruumile ühtsust ja tasakaalu. Pildistamise hetkel on laud kaunistatud hoolikalt valitud nõude ja värskete lilledega, mis toovad ruumi elu ja värskuse, kutsudes külalisi istuma ja nautima hetke.

Elutuba, mis jätkab sama stiili ja materjalide kasutust, toob ruumi veelgi enam ühtsust. Marmori ja puidu kooslus leiab taas kasutust diivanilauas, mis on täiuslik ühenduslüli köögi ja elutoa vahel. See laud ei ole pelgalt funktsionaalne ese, vaid ka disainielement, mis seob ruumid harmooniliselt kokku, pakkudes ühtse ja tervikliku kodutunde.

Kogu interjöör on justkui orkestreeritud meloodia, kus iga element mängib oma rolli, kuid samal ajal täiendab ja toetab teisi. See on kodu, kus hing ja süda on omavahel lahutamatult seotud, luues ruumi, mis ei ole mitte ainult elamiseks, vaid ka nautimiseks ja armastamiseks.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: historiskahem.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KÖÖK | SÖÖGITUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.