Delux Scandinavia – teie tee täiusliku uneni

Delux Scandinavia – teie tee täiusliku uneni

Uni on meie elu lahutamatu osa, mis annab jõudu ja energiat igapäevasteks seiklusteks. Ilma korraliku ööuneta oleks võimatu nautida elu täiel rinnal. Just seepärast ongi Delux Scandinavia pühendunud parima uneelamuse pakkumisele.

Nende perefirma on juba üle 30 aasta tegutsenud magamismugavuste valdkonnas, luues esmaklassilisi voodeid, patju, tekke, madratseid ja madratsikattematerjale. Ettevõtte tootmisüksus asub aga Viljandis, kus nad valmistavad tooteid, mis 99% ulatuses suunduvad ekspordiks Šveitsi, Saksamaale ja Skandinaaviasse, pakkudes kõrgekvaliteedilist und nii era- kui ka äriklientidele, sealhulgas hotellidele, lasteasutustele ja sotsiaalkodudele.

Delux Scandinavia kõige populaarsemateks toodeteks on nende voodid, mis on tuntud oma suurepärase käsitöö ja erakordse mugavuse poolest. Iga Deluxi voodi valmistamisel ühendatakse Skandinaavia hoolikas käsitöö kaasaegse tootmistehnoloogiaga, et pakkuda parimat võimalikku uneelamust. Nende eesmärk on aidata inimestel igat ärkveloleku hetke maksimaalselt nautida, tagades puhanud ja tervisliku seisundi.

Deluxi brändi südameks on peretraditsioonid ja armastus merede ning saarte vastu. Ettevõtte juht Göran Sjöholm on pärit kaunist saarestikust ning pere armastus purjetamise vastu on kujundanud brändi olemuse – pakkudes pehmet maandumispaika keset elu kaootilisust. Nende tooted esindavad rahu ja taastumist, just nagu purjetamine avamerel.

Delux brändi kireks on arendada tooteid, mis pakuvad parimat võimalikku une mugavust. Lisaks keskenduvad nad niiskuse, tolmulestade ja bakterite kõrvaldamisele, pakkudes klientidele oma tootete näol tervislikku ja lõõgastavat und. Deluxi tooted vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele ning tänu kaasaegsele tootmistehnoloogiale on nende hinnad meeldivalt taskukohased.

Mõningate DELUX brändi voodite eksklusiivne tootevalik. Kõikide DELUX vooditega saad tutvuda siin: TOOTED.

Wake up HEALTHY
It's not magic - it's your new Bed

Nende voodite valik hõlmab erinevaid mudeleid, mis sobivad igasse interjööri, pakkudes lahendusi igale maitsele ja vajadusele. Delux Scandinavia on pühendunud une kvaliteedi tõstmisele, et igaüks võiks ärgata puhanuna, et astuta uuele päevale vastu särava ja rahulolevana.

Kogu DELUX brändi tootevalikuga saab tutvuda nii nende kodulehel delux-bed.com kui ka Delux Beds&Bedding showroomis, mis asub aadressil Peterburi tee 2, Tallinn, T1 keskus, 2 korrusel

E-P 10:00-20:00

tel. +37258668332

Hoia silma peal ka nende facebook kontol @Delux Beds&Bedding, kus leiab väga palju fotosid, nende tehtud töödest. Liitu ka nende instagrami kontoga @delux_bed

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: delux-bed.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.